بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
رقابت نابرابر شبکه های اجتماعی و رسانه های مکتوب
کد خبر: 169421 | تاریخ : ۱۳۹۷/۳/۲۱ - 10:13
 نباید از پیام‌رسان‌های بومی انتظارات مازاد داشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:

نباید از پیام‌رسان‌های بومی انتظارات مازاد داشت

وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات گفت: مرجع تشخیص این که کدام خبرنگار می‌تواند اینترنت بدون فیلتر دریافت کند و کدام خبرنگار نمی‌تواند دریافت کننده این خدمات باشد وزارت ارتباطات نیست، بلکه متولی امر وزارت ارشاد است.

نوآوران آنلاین-محمدجواد آذری جهرمی در جمع خبرنگاران در حاشیه بازدید از دستاوردهای پارک علمی و فناوری دانشگاه تهران در پاسخ به این سوال که برخی از پیام‌‌‌رسانان داخلی معتقدند که حمایت‌‌‌های لازم از سوی وزارت ارتباطات صورت نمی‌‌‌گیرد، گفت: شورای عالی فضای مجازی در راستای ساماندهی پیام‌‌‌رسان‌‌‌ها، قانونی را تصویب و به همه دستگاه‌‌‌ها ابلاغ کرد که مطابق آن وظایفی برعهده سایر دستگاه‌‌‌ها قرار داده شده که بر همین اساس شش تکلیف برعهده وزارت ارتباطات است. وی در ارتباط با این تکالیف اظهار داشت: تکالیف وزارت ارتباطات شامل در اختیار گذاشتن فضا و امکانات در مراکز داده مربوط به این وزارتخانه تا تسهیلات برای آنان ایجاد شود، اتصال رایگان به شبکه ملی اطلاعات و در اختیار قرار دادن اینترنت، است. 

بالاترین مقام مسوول حوزه ICT کشور با اشاره به اینکه تکلیف داریم در سمت مصرف‌‌‌کننده تعرفه ترجیهی را برای آنها لحاظ کنیم، تصریح کرد: ضمنا مطابق این قانون از منابعی که در اختیار داریم بابت حمایت از شرکت‌‌‌های دانش‌‌‌بنیان، منابعی را در قالب وام وجوه اداره شده با بهره کم در اختیار آنها قرار می‌دهیم. علاوه بر آن تکلیف شده تا زیرساخت‌‌‌های دولت الکترونیک را در اختیار پیام‌‌‌رسانان بگذاریم.

آذری جهرمی با اعلام اینکه در همه بخش‌‌‌ها، تکالیف را انجام دادیم، خاطرنشان کرد: فقط اتصال پیام‌‌‌رسان‌‌‌ها به زیرساخت‌‌های دولت الکترونیک باقی مانده که در حال انجام است و براساس منابعی که در اختیار داشتیم تلاش شده تا در اختیار آنها قرار داده شود به گونه‌ای که در ارزیابی مرکز ملی فضای مجازی بین دستگاه‌‌‌‌هایی مثل صداوسیما، قوه قضاییه، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت آموزش و پرورش که وظیفه حمایت از پیام‌‌‌رسان‌‌‌های بومی را داشتند، وزارت ارتباطات بالاترین عملکرد و ضریب انجام تکالیف را به دست آورد.

وی با تاکید بر اینکه اگر پیام‌‌‌رسان‌‌‌ها نیازمند کمک‌‌‌هایی خارج از این چارچوب‌‌‌ها باشد، نیاز به مقررات دارد، ابراز داشت: تفاوت نظام دولتی و با سایر حوزه‌‌‌ها این است که در دولت هیچ کاری بدون قانون قابل انجام نیست. البته وزیر اختیاراتی دارد اما این اختیارات در حوزه و حیطه قانون است و اگر ما امکاناتی را در اختیار شرکتی قرار دهیم و در اختیار دیگری ندهیم این سوال پیش می‌‌‌آید که چرا از دیگری حمایت صورت نگرفته است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه رشدی که پیام‌‌‌رسانان بومی در این مدت به دست آورده‌‌‌اند با همکاری‌‌‌هایی بوده که وزارت ارتباطات پیش برده است، عنوان کرد: اما یکی از زیرساخت‌‌‌های مهمی که دچار چالش است زیرساخت اعتماد است و از آن کسی که مسئول موضوع اعتماد است، سوال شود که چه اتفاقی در این حوزه افتاده است.

آذری جهرمی ادامه داد: امروز در ارزیابی چگونگی اجرای دستورالعمل مقام معظم رهبری برای دستگاه‌‌‌‌های غیربدنه اجرایی و هم دستورالعمل دولت متوجه می‌‌‌شوید که بیشترین عملکرد در حوزه پیام‌‌‌رسان‌‌‌ها را کدام مجموعه داشته است.

وی با تمجید از کار مجموعه پیام‌‌‌رسان‌‌‌‌های داخلی یادآور شد: آنها کارشان را پیش بردند و خوب کار کردند و ما انتظار مازاد از آنها نداریم چراکه بخشی از آن به نوع نگاه به این شرکت‌‌‌ها و مکانیزم‌‌‌های تبلیغاتی برمی‌‌‌گردد.

این عضو کابینه دولت تدبیر و امید با یادآوری اینکه به طور شفاف در دی ماه سال ۹۶ اعلام کردم که این شرکت‌‌‌‌ها توان تحمل یک میلیون و پانصد هزار کاربر را دارند، بیان کرد: بعد از ادامه ارزیابی‌‌‌ها در فروردین ۹۷ اعلام کردیم که با همه اقدامات پیام‌‌‌رسانان و بسته‌‌‌های حمایتی توان آنها به ۱۵ میلیون کاربر رسیده است در حالی که برخی اینگونه بیان کردند که پیام‌‌‌رسانان داخلی امروز ظرفیت پوشش همه نیازهای کشور را دارند و توقع و انتظار مازاد بر توان تیم‌‌‌های داخلی ایجاد کردند.

آذری جهرمی با تاکید بر اینکه نباید بر تیم‌‌‌های دانش‌‌‌بنیان داخلی تکالیف و چهارچوب‌‌‌هایی را اعمال کنیم که تحمل آن را ندارند، گفت: اگر امروز به ظرفیت‌‌‌های پیام‌‌‌رسانان داخلی نگاه کنیم، آنها و رشد قابل قبول و قابل توجهی داشتند و امروز ۱۰ میلیون و پانصد هزار کاربر بدون اختلال امروز کار می‌‌کنند.

وی در مورد علت ناراضی بودن بعضی از پیام‌‌‌‌رسانان اظهار داشت: وقتی جامعه، تیمی را مقصر بداند که با همه محدودیت‌‌‌ها و چالش‌‌‌های فنی، شش ماه یا یک سال کار خود را شروع کرده، موضوع اینگونه مطرح می‌‌‌شود که از من حمایت نشده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از رسانه‌‌‌ها به خصوص رسانه ملی خواست تا با واقعیات و داشته‌‌‌ها، مسایل کشور را حل کنیم و نه با تفکر و آرزوها و تصریح کرد: باید آرزوها را به عنوان شاخص قرار دهیم و حرکت کنیم و انتظارات فراتر از توان فعلی مجموعه‌‌‌ها را نباید درست کرد.

آذری جهرمی با بیان اینکه پیام‌‌‌رسانان ما ظرفیت مدیریت فضای سیاسی کشور و ظرفیت به دوش کشیدن بار سیاسی فعالیت رسانه‌‌‌ای کشور را ندارد، خاطرنشان کرد: چون برای رسانه‌‌‌‌ها محدودیت‌‌‌‌ها ایجاد شده بنابراین همه انتظارات این است که بار رسانه را پیام‌‌‌رسان مدیریت کند.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.