بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
رقابت نابرابر شبکه های اجتماعی و رسانه های مکتوب
کد خبر: 176196 | تاریخ : ۱۳۹۷/۸/۲۱ - 19:13
۵۰۰۰ پلیس به لباس‌های دوربین دار مجهز می‌شوند
احتمال راه‌اندازی 100 واحد کلانتری سیار پلیس تا پایان سال

۵۰۰۰ پلیس به لباس‌های دوربین دار مجهز می‌شوند

رئیس پلیس پیشگیری ناجا گفت: ۵۰۰۰ نیروی پلیس به لباس‌های دوربین دار مجهز می‌شوند که امسال تاکنون به ۱۰۰۰ نفر این لباس‌ها اعطا شده است.

نوآوران آنلاین- سردار محمد شرفی دوشنبه ۲۱ آبان در جمع خبرنگاران استان کردستان اظهار کرد: امروز به جهت شرکت در همایش سالانه مدیران و فرماندهان نیروی انتظامی استان کردستان در این استان حضور یافته‌ایم که هر ساله دو هدف را در این همایش دنبال می‌کنیم.

وی افزود: از جمله اهداف این همایش، ارزیابی عملکرد استان در طول مدت یک سال گذشته و ابلاغ قوانین، تدابیر، سیاست‌ها و خط مشی‌های جدید نیرو انتظامی به کارکنان است.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا با اشاره به اینکه براساس آمارها و عملکردها، اولویت‌هایی را برای استان‌ها در نظر گرفته‌ایم، عنوان کرد: ارتقای توان عملیاتی و قدرت دفاعی رده‌های نیروی انتظامی از جمله این اولویت‌ها بوده که با بهینه سازی توان تحرک واحدهای انتظامی، کیفی بخشی به منابع انسانی و بکارگیری تجهیزات و تکنولوژی‌های جدید و مدرن صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: استان کردستان یکی از استان‌های برجسته در توان دفاعی و قدرت عملیاتی بوده و در مدت یک سال گذشته مورد امنیتی در این استان وجود نداشته است.

سردار شرفی در ادامه به دیگر اولویت‌های نیروی انتظامی اشاره و تصریح کرد: بحث توسعه کمی و کیفی شاخص‌های ارائه خدمات انتظامی به مردم و بهینه سازی شاخص‌های حقوق شهروندی هم از دیگر مباحث مهم و اولویت‌دار بوده است.

وی اضافه کرد: در این راستا ما برنامه‌ریزی کرده بودیم که امسال تمامی تحت نظرگاه‌های در اختیار پلیس را در سراسر کشور زیر پوشش تصویری ببریم که این امر انجام شد و در حال حاضر هیچ جای تحت نظرگاهی را نداریم که تحت پوشش دوربین مداربسته نباشد.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا گفت: این دوربین‌ها این قابلیت را دارند که فرماندهان به فضای عمومی تحت نظارت خود و همچنین به عملکرد و رفتار کارکنان به صورت آنلاین نظارت کنند.

وی ادامه داد: در راستای بحث شاخص‌های حقوق شهروندی هم براساس آیین دادرسی کیفری، تکالیفی نسبت به شهروندان به پلیس ابلاغ شده بود که ما مکلف بودیم با برگزاری دوره‌های تعالی و استانداردسازی کارکنان را به مقطعی از مهارت‌ها برسانیم که در هر مرحله‌ای از عملیات انتظامی، شاخص‌های حقوق شهروندی را رعایت کنند.

سردار شرفی در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: براساس ارزیابی آمارهای سامانه ۱۹۷ ناجا، ۸۷ درصد از مردمی که وارد کلانتری‌های نیروی انتظامی شده‌اند از رفتار کارکنان و ۸۵ درصد هم از عملکرد آنها رضایت داشته‌اند.

وی افزود: طبیعی است که هنوز یک مقدار با نقطه مطلوب فاصله داریم اما انتظار داریم که حتی یک مورد گلایه مندی هم از طرف مردم از رفتار و عملکرد کارکنان ما وجود نداشته باشد.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا در ادامه تصریح کرد: از جمله دیگر اولویت‌های ما، تحکیم مبانی پیشگیری از وقوع جرم بود که توسعه توان عملیاتی موسسات حفاظتی و مراقبتی و یا نگهبان محله در این راستا صورت گرفت و حدود ۱۰۰ هزار نفر در سطح کشور در قالب این موسسات و با عنوان همیار پلیس یا نگهیان محله آموزش و سازماندهی شدند تا بخشی از ماموریت‌های غیرضروری پلیس را انجام دهند.

وی ادامه داد: استان کردستان که یک استان با ساختار اجتماعی براساس تبعیت از سران طایفه و عشیره است این مسئله بسیار به کاهش جرم و جرایم و حل مناقشات کمک می‌کند.

سردار شرفی در بخشی دیگر از سخنان خود به راه اندازی واحدهای کلانتری سیار پلیس اشاره و تصریح کرد: در برنامه ششم توسعه پیش بینی شده که یک هزار واحد سیار پلیس را راه اندازی کنیم که در حال حاضر به دلیل عدم تخصیص منابع، هنوز این واحدها راه اندازی نشده است.

وی اضافه کرد: مقدمات کار و طراحی‌ها انجام شده است و امیدوارم که تا پایان سال بتوانیم ۱۰۰ واحد از این واحدهای سیار را در کشور راه اندازی کنیم.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا به بحث کلانتری مجازی هم گریزی زد و با اشاره به اینکه این ایده را متناسب با شرایط فعلی مطرح کرده‌ایم که زیرساخت‌های آن در حال انجام است، گفت: معتقدیم که بخشی از خدمات پلیس را می توان از طریق فضای مجازی به مردم ارائه داد که این مسئله در کاهش هزینه‌های مردم و تسریع در ارائه خدمات انتظامی بسیار موثر خواهد بود.

وی در ادامه در مورد مجهز شدن نیروهای ناجا به لباس‌های دوربین دار هم عنوان کرد: امسال یکهزار البسه دوربین‌دار را به نیروهای خودمان واگذار کرده‌ایم که در استان‌های تهران، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان غربی و فرودگاه امام خمینی(ره) مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سردار شرفی با اشاره به اینکه ۵۰۰۰ عدد لباس دوربین دار را پیش بینی کرده‌ایم که به دلیل مشکل اعتباری به این رقم هنوز دست نیافته‌ایم، خاطرنشان کرد: امیدواریم که تا پایان امسال با تخصیص منابع، بخش دیگری از این لباس‌ها را تهیه کنیم چون این لباس‌ها، سند بسیار خوبی برای محاکم قضایی بوده و صحنه درگیری و مناقشه را بسیار خوب ثبت و ضبط می‌کند.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.