بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/07
شماره 2595 - تاریخ 1403/09/07
آخرین اخبار
تأملی پیرامون جرایم محیط زیستی
بی ادعا، باجنبه،جنتلمن و تحصیل کرده
این تیم زور ندارد!
نیمه اول زدند و نیمه دوم خوردند
حدود اختیار عمل کارگردان دربرابر متن دراماتیک
حرفم را با ساز می‌زنم
زنانه شدن چهره آسیب های اجتماعی
ضرورت تدوین نقشه راه ارتقای بهره‌وری ملی
ارتباط روابط‌ عمومی و رسانه؛ دوستی یا دشمنی؟
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (6 آذر 1443)
جامعه را وارد بازی کنید
تلخک با موضوع: خاموشی و برق گرفتگی!
آزادی در اندیشه دینی
عینیت اجتماعی (۶)
نمایش «دیگری شبیه خودش» در تماشاخانه استاد مشایخی
بخش انرژی کشور نیازمند تحول بنیادین است
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
کد خبر: 212667 | تاریخ : ۱۳۹۸/۸/۱۲ - 15:17
تلاش برای جلب رأی مردم به قیمت تخریب جناح رقیب تمام نشود
مشاور رئیس دولت اصلاحات در گفت‌وگو با نوآوران تأکید کرد:

تلاش برای جلب رأی مردم به قیمت تخریب جناح رقیب تمام نشود

آرزو قادری / روزنامه نگار

نوآوران آنلاین- بر کسی پوشیده نیست که انتخابات یکی از مهم ترین اتفاقاتی است که در فواصل زمانی مشخص در همه کشورها برگزار می شود. اهمیت این امر در کشور ما نیز بسیار بالاست و از همه ماه ها قبل محور همه اظهارنظرها و تصمیم گیری‌ها و سیاستگذاری ها قرار می گیرد. حضور مردم پای صندوق های رأی همواره بیانگر اعتمادشان به حاکمیت بوده است و هر چه این حضور پرشورتر باشد قطعاً امید و اعتماد مردم آن جامعه نیز بیشتر خواهد بود. تأمل پیرامون این نکته قابل تأمّل است که مردمی تعیین کننده بسیاری از امور هستند، قطعاً از حقوقی نیز برخوردارند که کمترین آن،‌ تامین معیشت شان است، اما متاسفانه مردم کشور ما در حال حاضر عاجز از تامین نیازهای اساسی شان هستند و همین امر انتقادات و ناامیدی ها را رقم زده است که نباید مسؤولان از این اتفاق مهم غافل شوند. درحقیقت حضور پرشور مردم پای صندوق های آیینه ای از عملکرد مسؤولان شان است؛ از این رو ضروری است که مسؤولان با تلاش در راستای بهبود اوضاع، زمینه تقویت مشارکت های سیاسی را فراهم کنند.

در همین خصوص به گفت‌و‌گو با حجت الاسلام مصطفی درایتی، مشاور رئیس دولت اصلاحات پرداختیم که مشروح آن تقدیم مخاطبان گرامی می شود.

* اخیراً دکتر عارف، رئیس شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان توصیه هایی درخصوص نحوه عملکرد اصلاح طلبان در ماه های باقی مانده تا انتخابات مجلس داشت و تأکید کرد که از اقداماتی که وحدت ملی را خدشه دار می کند پرهیز کنند. به نظر شما این امر تا چه حد امروزه ضرورت دارد و چه عواملی اتحاد و انسجام ملی را را به مخاطره می اندازد؟

شرایطی که امروزه با آن مواجه هستیم بسیار متفاوت از دوره های قبل است. اکنون کشور ما در برابر هجمه های بسیاری که از سوی دشمنان تحمیل شده است و بیشتر از هر چیز نیز معیشت مردم را هدف قرار داده است تا تنش های داخلی، وحدت ملی را دچار آسیب کند، روبه‌رو هستیم. قصد بسیاری از دشمنان جمهوری اسلامی ایران این است که کشور ما پس از تخریب انسجام ملی به وضعیت کشورهایی همچون سوریه و عراق تبدیل شود، اما این اتفاق نخواهد افتاد و دشمنان ما چنین آرزویی را به گور خواهند برد؛‌ چراکه در طول تاریخ مردم ایران نشان داده اند که در بزنگاه های حساس تاریخی پشتیبان کشور و نظام شان هستند و هیچ گاه از این مسیر عقب نشینی نخواهند کرد، اما مسؤولان نیز باید این نکته را در نظر داشته باشند همانطور که مردم در عمل نشان دادند که حامی قدرتمند مسؤولان شان هستند، همین مسؤولان نیز وظیفه دارند که شرایط خوبی برای مردم فراهم کنند که این امر مستلزم بهبود وضعیت اقتصادی کشور است. وقتی شرایط اقتصادی کشور بهبود یابد، نقشه های دشمنان در مسیر گسترش تنش میان مردم و حکومت نقش بر آب می شود. در چنین شرایطی ضروری است که مسؤولان تمام تلاش خود را به کار گیرند و با انگیزه تر از قبل، تحریم ها را دور بزنند و در زمینه داخلی نیز اقتصاد کشور را طوری تقویت کنند که هیچ عامل خارجی مجال این را نیابد که معیشت مردم را تحت تأثیر قرار دهد. توصیه های انتخاباتی دکتر عارف نیز کاملاً مطابق با شرایط این روزهای آشفته کشورمان است و نامزدها باید این نکته مهم را در نظر داشته باشند که تلاش شان برای جلب نظر مثبت مردم به این امر منتهی نشود که نهایتاً کشور در مسیر نامناسبی قرار گیرد و اتحاد و انسجام ملی به مخاطره بیافتد. مشکلات کنونی کشور ما همچون گره ای شده است که برای باز کردنش نیازمند تدبیر هستیم؛‌ از این رو ضروری است که اتحاد ملی، اولویت همه مسؤولان قرار گیرد و در جهت تقویت انسجام ملی گام برداشته شود؛ چراکه تضعیف اتحاد داخلی کشور ما پیامدهای ناگواری برای همه جریان‌های سیاسی ریشه دار ایجاد خواهد کرد. یکی از این پیامدهای داخلی، ظهور جریان‌های افراطی است که مردم را فریب می دهند و زمینه را برای دستیابی به اهداف شان که غیرهمسو با منافع ملی است، فراهم می کنند. پیامد خارجی نبود وحدت را نیز می توان در آسیب پذیر شدن کشورمان در برابر تهدیدات خارجی دشمنان عنوان کرد.

* به نظر شما مسؤولان چه سیاستی در پیش گیرند تا همچون دوره های پیشین مردم حضور پرشورشان پای صندوق های رأی را به نمایش بگذارند؟

در چنین شرایطی توجه به دو نکته اساسی بسیار مهم است. بحث اول مربوط به کارنامه اجرایی و نتایج عملکرد دولت دوازدهم است که در اصل باید گفت آبروی جریان اصلاحات است و هر چه بیشتر مورد پذیرش مردم باشد امکان اعتماد مجدد به این جریان افزایش خواهد یافت که این مهم مستلزم عمل به وعده هایی است که در زمان انتخابات از طریق طرح آن ها موفق به جلب رأی قاطبه مردم شدند و حال وقت جامه عمل پوشاندن به آن هاست تا مردم دلسردتر و ناامیدتر از این نشوند و مجدد شاهد صف های طویل انتخابات باشیم. مردم ما امروزه به شدت نیاز به امید دارند و باید شرایطی ایجاد شود که مردم متوجه این امر شوند که مسؤولان به فکرشان هستند و در زمینه رفع مشکلات گام های جدی بردارند. بحث دوم نیز درخصوص همبستگی و انسجامی است که جریان ها و احزاب سیاسی مختلف به عنوان دستور کار خود قرار می دهند. هدف همه احزاب باید رشد و اعتلای کشور باشد که این اتفاق با سیاستگذاری در زمینه تقویت انسجام ملی محقق می شود. هر چه در کشوری اتحاد و انسجام ملی بیشتری را شاهد باشیم کمتر امنیت ملی اش به مخاطره می افتد. علاوه بر این، وحدت که تقویت شود خود به خود مردم در زمینه مشارکت های سیاسی و اجتماعی کوشاتر خواهند بود.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.