بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
رقابت نابرابر شبکه های اجتماعی و رسانه های مکتوب
کد خبر: 67707 | تاریخ : ۱۳۹۶/۷/۱۲ - 00:02
تلاش برای پایان دیپلماتیک بحران خاورمیانه
نوآوران در گفت وگو با کارشناسان بررسی کرد

تلاش برای پایان دیپلماتیک بحران خاورمیانه

وزیر خارجه کشورمان صبح امروز با شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر دیدار کرد.به گزارش ایسنا، در این دیدار دو طرف روابط دو جانبه و تحولات منطقه را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

نوآوران آنلاین- ظریف در این دیدار بر سیاست اصولی دولت جمهوری اسلامی ایران برای داشتن بهترین روابط با همه همسایگان خود تاکید و ابراز امیدواری کرد که روابط دو جانبه ایران و قطر در همه زمینه‌ها بیش از پیش گسترش یابد و دستگاه‌های رسمی دو کشور امکانات و تسهیلات برای مراودات بیشتر مردم و بخش خصوصی را برای استفاده از فرصت‌های تجاری و اقتصادی یکدیگر فراهم نمایند.وی همچنین با مرور شرایط حساس منطقه و آثار زیان‌بار برخوردها و منازعات خشونت بار تاکید کرد که هیچ یک از بحران‌های منطقه راه‌حل نظامی ندارد و همه طرف‌ها باید به گفت‌وگو و راه‌حل‌های مسالمت‌آمیز پایبند باشند.وزیر امور خارجه کشورمان افزود: جمهوری اسلامی ایران خواستار بهترین روابط با همه همسایگان خود است و اعتقاد دارد همه طرف‌ها باید به ابتکارات منطقه‌ای در جهت ثبات و امنیت دسته جمعی اولویت دهند.
   حل بحران‌های خاورمیانه از راه دیپلماسی
عباسعلی منصوری ‌آرانی،نماینده پیشین مجلس شورای با اشاره به ضرورت تشکیل مجمع گفت ‌وگوی منطقه ‌ای و تلاش برای حل بحران های خاورمیانه از راه دیپلماسی می گوید: به نظر من در شرایط کنونی تشکیل چنین نهادی برای بررسی و رسیدگی به مسائل منطقه‌ ای به ‌ویژه بحران منطقه بسیار ضروری است و شاید این مهم بتواند به بحران ها پایان دهد. این نماینده پیشینمجلس شورای اسلامی با بیان این که استراتژی و دکترین جمهوری اسلامی تعامل با کشورهای پیرامونی و اسلامی بوده است،افزود: بدیهی است اجرا و تحقق این سیاست، نیازمند یک نقطه آغازین است. او همچنین با اشاره به این که جمهوری اسلامی ایران همواره در سال‌ های اخیر به ‌دنبال توسعه ارتباطات با کشورهای منطقه بوده، اما به خاطر برخی مسائل و مشکلات، در راه تحقق این سیاست موانعی ایجاد شده که قطعا منشأ این مسائل، کشورهای فرامنطقه ‌ای است،ادامه داد:به نظر می رسد تنها راهی که در شرایط کنونی می ‌تواند آرامش را به منطقه بر گرداندند، گفت ‌وگو و مذاکره است.منصوری آرانی با اشاره به منافع کشورهای غربی در پی بحران و تلاطمات منطقه ‌ای، مطرح کرد:‌ کشورهایی مانند آمریکا پشت این تحولات، به‌ دنبال توسعه تجارت تسلیحاتی در منطقه هستند، به ‌ویژه در بحث ایران ‌هراسی غرب توانست سود بسیاری در منطقه کسب کند. این نماینده پیشین مجلس تلاش برای حل مسائل و بحران های منطقه ای از راه گفت وگو و مذاکره را بسیار ضروری تلقی کرد و افزود: قطعا چنین مسأله ای آثار بسیاری مثبتی حتی در کوتاه مدت به‌ دنبال دارد و می ‌تواند منطقه را به سمت ثبات سوق دهد.
       کاهش تنش های منطقه ای
صباح زنگنه، کارشناس مسائل منطقه با اشاره به تلاش جمهوری اسلامی ایران برای بهبود روابط و مناسبات با کشورهای منطقه از طریق همکاری های همه جانبه،می گوید: ایران از ابتدا در تلاش بود تا مسائل منطقه ای را صلح آمیز حل و فصل کند.
 اوهمچنین با بیان این که برای پایان دادن به بحران های منطقه ای در نخستین گام باید به سمت کاهش تنش های منطقه ای پیش رفت و در فاز دیگر به نگرانی های کشورهای منطقه توجه ویژه‌ای کرد،افزود: لازم است تا تهدید مشترک همه کشورها و ملت های منطقه که در حال حاضر افراط گرایی است، از طریق همکاری منطقه ای ریشه کن کرد. زنگنه با تأکید بر این که ضروری است که ساختار مناسبی برای انجام گفت و گوهای مشترک به منظور پیگیری تهدیدها و فرصت ها طراحی شود،ادامه داد: یکی از دلایل افزایش تنش و تهدید در منطقه فراهم نبودن امکان گفت و گو میان کشورهای منطقه است که خلا گفت و گو میان کشورهای منطقه فاصله ای انداخته بود و فاصله ها هم طبعا با خود سوء تفاهماتی را به دنبال خواهد داشت.
این کارشناس مسائل بین المللی با اشاره به این که یکی از راه حل های مناسب برای کاهش تنش و تهدید در منطقه به واسطه نزدیک تر شدن بیشتر کشورهای منطقه از طریق ایجاد ساختاری مناسبی برای گفت‎ وگو و پیگیری تهدیدها و فرصت ها امکان پذیر است،تصریح کرد: باید مجمعی تشکیل شود که بر اساس اهداف مشترک و برخی اصول عمومی پذیرفته شده بین کشورهای منطقه طرح ریزی شود و از طریق آن اختلافات موجود میان کشورهای منطقه را به شیوه ای مسالمت آمیز حل و فصل کرد. او با اشاره به گام های عملی جمهوری اسلامی ایران برای رفع نزدیکی بیشتر با کشورهای منطقه که می تواند منجر به کاهش اختلافات و سوء تفاهمات شود،افزود: نزدیک شدن دیدگاه های جمهوری اسلامی ایران و کشورهای منطقه در مسائل منطقه ای، به طور قطع به حل بحران ها و استقرار ثبات در منطقه به میزان زیادی کمک می کند. به گفته او بروز بحران های طایفه ای، ایدیولوژیک یا خشونت بار و جریان های تکفیری برای کل منطقه و همه  کشورها و ملت های منطقه زیان آور است. با این درک از تهدیدها و فرصت ها و چشم اندازهای آینده، می توان به طراحی ساز وکارهای همکاری بهتر، فراگیرتر و سالم تر پرداخت،چراکه منطقه نیاز به جنگ‌های دیگری، بحران های جدید و دخالت نیروهای فرامنطقه ای ندارد.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.