بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/07
شماره 2595 - تاریخ 1403/09/07
آخرین اخبار
تأملی پیرامون جرایم محیط زیستی
بی ادعا، باجنبه،جنتلمن و تحصیل کرده
این تیم زور ندارد!
نیمه اول زدند و نیمه دوم خوردند
حدود اختیار عمل کارگردان دربرابر متن دراماتیک
حرفم را با ساز می‌زنم
زنانه شدن چهره آسیب های اجتماعی
ضرورت تدوین نقشه راه ارتقای بهره‌وری ملی
ارتباط روابط‌ عمومی و رسانه؛ دوستی یا دشمنی؟
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (6 آذر 1443)
جامعه را وارد بازی کنید
تلخک با موضوع: خاموشی و برق گرفتگی!
آزادی در اندیشه دینی
عینیت اجتماعی (۶)
نمایش «دیگری شبیه خودش» در تماشاخانه استاد مشایخی
بخش انرژی کشور نیازمند تحول بنیادین است
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
کد خبر: 167895 | تاریخ : ۱۳۹۷/۲/۵ - 15:40
دلیل اینکه هاشمی شهردار نشد چیست؟

دلیل اینکه هاشمی شهردار نشد چیست؟

محسن هاشمی بار دیگر از شهرداری تهران دور شد و این‌بار اصلاح‌طلبان تمایلی به شهردار شدن وی نداشتند چرا که با خروج وی از شورای شهر تهران چمران وارد شورا می‌شد و اعضای شورا از این بابت ترس و نگرانی داشتند.

نوآوران آنلاین-روز گذشته اسامی 7 گزینه برای تصدی شهرداری تهران در جلسه شورای شهر تهران اعلام شد و قرار است این 7 نفر طی دو هفته برنامه‌های خود را در چارچوب سیاست‌های شورای شهر تهران ارائه کنند.

در حالی اسامی 7 گزینه اعلام شده است که پیش از این بسیاری انتظار شنیدن نام محسن هاشمی رفسنجانی را بین اسامی داشتند، موضوعی که شخص رئیس شورای شهر تهران نیز از آن بدش نمی‌آمد!

محمد علیخانی رئیس کمیسیون حمل‌و‌نقل  شورای شهر تهران پس از برگزاری جلسه هم‌اندیشی اعضای شورای شهر تهران در روز گذشته در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در جلسه امروز راجع به 28 گزینه شهرداری تهران بحث و تبادل نظر شد.

وی تصریح کرد: بر اساس پیگیری‌های صورت‌گرفته 8 نفر از گزینه‌ها انصراف خود را برای کاندیداتوری اعلام کرده‌اند.

علیخانی بیان کرد: بر همین اساس تصمیم گرفته شد که در جلسه علنی شورای شهر تهران اسامی 7 گزینه اعلام شود.

وی با بیان اینکه نام محسن هاشمی رفسنجانی رئیس شورای شهر تهران نیز بین 20 گزینه شهرداری تهران قرار دارد، گفت: قرار شد در این زمینه اعضای شورای شهر تهران در صحن شورا تصمیم‌گیری کنند.

پس از برگزاری جلسه هم‌اندیشی ــ که باید خواند جلسات پشت درهای بسته ــ رأی‌گیری برای 20 گزینه و انتخاب 7 نفر از آنها انجام گرفت و در نهایت 7 نفر به‌ترتیب حروف الفبا سیدمحمدعلی افشانی، محمدابراهیم انصاری لاری، محمود حجتی، سیدمحمود حسینی، پیروز حناچی، سمیع‌الله حسینی مکارم و حجت‌الله میرزایی بیشترین آرای اعضای شورای شهر را کسب کردند.

در حالی نام 7 گزینه برای شهرداری تهران اعلام شده است که به‌گفته بسیاری از کارشناسان مدیریت شهری از گروه‌های مختلف نام محسن هاشمی رفسنجانی بین این اسامی خالی است.

محسن هاشمی با توجه به سابقه کاری که داشته است می‌توانست برای شهرداری تهران مفید باشد و این در حالی است که به‌گفته اعضای شورای شهر تهران برای حفظ انسجام و وحدت شورای شهر تهران تصمیم گرفته شده محسن هاشمی در شهرداری حضور پیدا نکند که البته می‌تواند یکی از دلایل اصلی برای حفظ هاشمی در شورا فراهم نشدن حضور چمران به‌عنوان عضو علی‌البدل در شورای شهر تهران باشد.

در هر صورت هم‌اکنون نام 7 گزینه برای شهرداری تهران اعلام شده که قرار است روزهای 16 و 17 اریبهشت با حضور در شورای شهر تهران برنامه‌ها و همچنین معاونان خود را به شورای شهر تهران ارائه دهند.

بر اساس زمانبندی اعلام‌شده محمدابراهیم انصاری لاری یکشنبه 97/02/16 ساعت 8:00 الی 10:0 ــ سیدمحمدعلی افشانی: یکشنبه 97/02/16 ساعت 10:30 الی 12:30 ــ سمیع‌الله حسینی مکارم: یکشنبه 97/02/16 ساعت 14:00 تا 16:00 ــ حجت‌الله میرزایی: یکشنبه 97/02/16 ساعت 16:30 تا 18:30 ــ محمود حجتی: دوشنبه 97/02/17 ساعت 8:00 الی 10:00 ــ پیروز حناچی: دوشنبه 97/02/17 ساعت 10:30 الی 12:30 و سید محمود حسینی: دوشنبه 97/02/17 ساعت 14:00 الی  16 برنامه‌های خود را اعلام خواهند کرد.

با مروری بر سوابق گزینه‌های مطرح‌شده برای شهرداری تهران نمی‌توان انتظار روزهای خوبی را برای شهر تهران داشت و این در حالی است که در این دوره از مدیریت شهری خبری از اقدامات عمرانی در شهر تهران نیست و کارگاه‌های شهری و عمرانی تعطیل شده‌اند.

سیاسی‌کاری و حزبی رفتار کردن اعضای شورای شهر تهران در این دوره باعث نگرانی‌ شهروندان شده است و این در حالی است که طی ماه‌های گذشته انتقادات زیادی به مدیریت شهری در حوزه‌های مختلف شده است.

عدم آشنایی اعضای شورای شهر تهران به موضوعات شهری منجر شده که آنها نتوانند خدمات خوبی را برای شهروندان پیش‌بینی کنند و بسیاری از طرح‌های آنها با مشکلات بسیاری روبه‌رو شده است.

بررسی کارنامه شورای شهر تهران در 8 ماه گذشته نشان از بی‌تجربگی اعضای شورای شهر تهران به موضوعات شهری دارد و در این مدت اعضای شورا عملکرد ضعیفی را داشته‌اند و حتی این موضوع در جلسات شورای شهر تهران نیز کاملاً روشن است.

محمدعلی افشانی، عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی و استاندار فارس در دولت یازدهم است. وی معاون سابق وزیر آموزش و پرورش و رئیس سابق سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بوده است. در سابقه افشانی معاونت استانداری استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان و سمنان نیز به‌چشم می‌خورد. وی هم‌اکنون رییس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور و معاون عمرانی و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور است.

سمیع‌الله حسینی مکارم سابقه تدریس در دانشگاه‌های علوم اقتصادی و دارایی و دانشگاه پیام نور را نیز در رزومه خود دارد. وی مدرک کارشناسی خود را در اقتصاد نظری از دانشگاه شهید بهشتی گرفته است و همچنین کارشناسی ارشد این رشته را در دانشگاه تهران گذرانده است. از سوابق اجرایی وی می‌توان به معاونت مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران، ریاست شورای پژوهش و تحقیقات پست بانک ایران، ریاست شورای برنامه‌ریزی پست بانک ایران، ستاد هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اشاره کرد. مکارم هم‌اکنون سرپرست شهرداری تهران است.

محمدابراهیم انصاری لاری استانداری سابق بوشهر، فارس و ریاست سازمان ثبت احوال کشور را در دولت اصلاحات در کارنامه دارد. وی قبل از انتصاب به سمت‌های سیاسی، کارمند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده و مدتی نیز به‌عنوان معاون وزیر کشور مشغول به فعالیت بوده است. وی هم‌اکنون مدیرعامل و رئیس هیأت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش است.

محمود حجتی مرداد سال 1392 به‌عنوان گزینه دولت یازدهم برای تصدی وزارتخانه جهاد کشاورزی به مجلس شورای اسلامی معرفی شد و با کسب اکثریت آرا از مجلس رأی اعتماد گرفت و به‌عنوان وزیر جهاد کشاورزی مشغول به فعالیت شد. وی در سال 1364 نیز به‌عنوان عضو شورای مرکزی جهاد سازندگی منصوب شد و در 1368 نیز به‌عنوان استاندار سیستان و بلوچستان و در سال 1376 تا سال 1379 تصدی وزارت راه و ترابری را عهده‌دار بود. حجتی هم‌اکنون وزیر جهاد کشاورزی است.

سیدمحمود حسینی دانش‌آموخته کارشناسی ارشد فیزیک از دانشگاه اصفهان است، استاندار اصفهان بود. او در سال 1373 به شرکت ملی گاز ایران پیوست و هم‌اکنون نیز در این شرکت مشغول به کار است.

حجت‌الله میرزایی دارای سابقه تحصیل در سه مقطع کارشناسی، ارشد و دکتری در حوزه اقتصاد نظری، توسعه و برنامه‌ریزی و اقتصاد است. وی همچنین علاوه بر عضویت هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی، پیش از این معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیرعامل مؤسسه سیاست‌پژوهی صبا وابسته به صندوق بازنشستگی کشوری بوده است. در کارنامه اجرایی و پژوهشی میرزایی مشاوره، برنامه‌ریزی و اجرای ده‌ها پروژه در مناطق مختلف کشور با اهداف توسعه روستایی، شهری، صنعتی و سرمایه‌گذاری به‌چشم می‌خورد. وی هم‌اکنون معاون برنامه‌ریزی توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران است.

پیروز حناچی دارای مدرک کارشناسی ارشد معماری از دانشگاه تهران و دکترای تخصصی معماری ــ مرمت شهری و باز زنده‌سازی شهرهای تاریخی از دانشگاه تهران است. از سوابق اجرایی وی می‌توان به قائم‌مقامی ریاست دانشکده هنرهای زیبا، ریاست مرکز آموزش عالی میراث فرهنگی، عضویت شورای‌عالی میراث فرهنگی کشور، معاونت نظام مهندسی و اجرای ساختمان وزارت مسکن و شهرسازی، دبیری شورای‌عالی شهرسازی و معماری کشور، عضویت شورای عالی ترافیک، ریاست مرکز مطالعاتی و تحقیقاتی معماری و شهرسازی وزارت مسکن و شهرسازی، معاونت معماری و شهرسازی و دبیری شورای‌عالی معماری و شهرسازی ایران نیز اشاره کرد. وی هم‌اکنون معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران است.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.