بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/06
شماره 2594 - تاریخ 1403/09/06
آخرین اخبار
تأملی پیرامون جرایم محیط زیستی
بی ادعا، باجنبه،جنتلمن و تحصیل کرده
این تیم زور ندارد!
نیمه اول زدند و نیمه دوم خوردند
حدود اختیار عمل کارگردان دربرابر متن دراماتیک
حرفم را با ساز می‌زنم
زنانه شدن چهره آسیب های اجتماعی
ضرورت تدوین نقشه راه ارتقای بهره‌وری ملی
ارتباط روابط‌ عمومی و رسانه؛ دوستی یا دشمنی؟
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (6 آذر 1443)
جامعه را وارد بازی کنید
تلخک با موضوع: خاموشی و برق گرفتگی!
آزادی در اندیشه دینی
عینیت اجتماعی (۶)
نمایش «دیگری شبیه خودش» در تماشاخانه استاد مشایخی
بخش انرژی کشور نیازمند تحول بنیادین است
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
کد خبر: 174333 | تاریخ : ۱۳۹۷/۷/۱۴ - 12:14
مردم چشم انتظار کاهش قیمت ها

مردم چشم انتظار کاهش قیمت ها

وقتي قیمت دلار افزایش یافت و ازطرفی فروشنده ها وشركت ها به بهانه افزایش نرخ دلار قيمت اجناس خود را افزایش داده اند ولی درحال حاضر که نرخ ارز کاهش پیدا کرده است حاضر نیستند که قیمت کالاهای خود را کاهش دهند.

نوآوران آنلاین-حتی در زمان افزایش نرخ دلار مایحتاج روزمره مردم افرایش چشمگیری داشته است اما در این چند روزه قیمت کالاهای اساسی کاهش پیدا نکرد است در چند روز اخیر نیز شاهد بودیم که مردم در حال خرید کالاهای اساسی بودند وقتی قیمت دلار کاهش پیدا کرد مردم اجناسی که خریداری کرده بودند را درفروشگاه ها رها کرده و منتظر کاهش قیمت کالای اساسی نیز هستند.

چشم امید مصرف کنندگان به کاهش نرخ دلار

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس، گفت: تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان با توجه به روند نزولی نرخ ارز از جمله دلار می‌توانند امیدوار به کاهش قیمت‌ها باشند.

علی ابراهیمی در خصوص کاهش نرخ ارز و تاثیر آن بر کاهش قیمت گوشت قرمز و مرغ، اظهار داشت: به دلیل اینکه در حوزه تولید پروتئین یکی از وابستگی‌ها کشور تامین نهاده‌ها مانند ذرت، سویا، داروها و برخی مواد ویتامینه است که بخش عمده‌ای از هزینه‌های تولید محسوب می‌شوند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر قیمت‌ ارز متعادل و کاهش داشته باشد و ارزش پول ملی احیا شود بر روی هزینه تمام شده تولید گوشت قرمز و مرغ اثر می‌گذارد و قیمت‌ها کاهش می‌یابد، گفت: تولیدکننده اگر بتواند با هزینه کمتری تولید کنند محصول را با قیمت پایین‌تری در اختیار مصرف کنندگان قرار می‌دهد.

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ارزش پول ملی ارتباط مستقیمی با تمامب فعالیت‌ها از جمله تولید محصولات دارد، ادامه داد: تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان با توجه به روند نزولی نرخ ارز از جمله دلار می‌توانند امیدوار به کاهش قیمت‌ها باشند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در پایان با تاکید بر اینکه قدرت ارزش پولی همواره نشان دهنده پویایی اقتصاد هر کشور است، خاظرنشان کرد: در صورت تداوم کاهش قیمت دلار و کاهش هزینه تولید می‌توان شاهد کاهش قیمت‌ محصولات در بازار باشیم.

کاهش نرخ ارز تاثیر بر قیمت کالاهای اساسی ندارد

وزیر جهادکشاورزی گفت: کاهش قیمت ارز تاثیری روی نهاده های وارداتی بخش کشاورزی و کالاهای استراتژیک ندارد زیرا این اقلام با نرخ ارز دولتی تهیه و وارد کشور می شود.

«محمود حجتی» درباره کاهش نرخ ارز و تاثیر آن بر روی نرخ نهاده های وارداتی بخش کشاورزی افزود: افزایش قیمت کالاهای اساسی همانند روغن، برنج، مرغ و لبنیات ناشی از نوسان نرخ ارز بی مورد است زیرا نهاده های دامی این محصولات با ارز دولتی وارد کشور می شود.

وی اظهار داشت: نباید در قیمت گذاری محصولات کشاورزی انتظار بی موردی در خصوص افزایش یا کاهش نرخ ها داشته باشیم زیرا هزینه های تولید نقش مهمی در قیمت گذاری محصولات کشاورزی دارد و بنابراین بدون در نظر گرفتن آن نباید انتظار کاهش قیمت ها را داشت.

حجتی اظهارداشت: امسال با افزایش قیمت مرغ نسبت به سال گذشته مواجه بودیم که امری طبیعی است زیرا سال گذشته نهاده های طیور همچون ذرت و کنجاله سویا با ارز 3200 تومان وارد کشور می شد، اما امروز این نهاد ها با ارز 4200 تومانی وارد کشور می شود که افزایش 30 درصدی قیمت این محصولات ناشی از نرخ ارز می تواند روی محصول نهایی مرغ اثر داشته باشد.

وزیر جهادکشاورزی دولت تدبیر و امید گفت: نوسان نرخ ارز سبب رشد صادرات و در نهایت افزایش قیمت برخی محصولات همچون سیب زمینی و گوجه فرنگی شد و با این اوصاف کاهش نرخ ارز می تواند بر کاهش نرخ ها در بازار داخلی اثر بگذارد.

حجتی یادآور شد: با ممنوعیت صادرات گوجه فرنگی تلاش شد تا قیمت این محصولات در بازار داخلی متعادل شود هرچند که تنها صادرات گوجه فرنگی گلخانه ای مشمول این ممنوعیت نیست.

وزیر جهاد کشاورزی درباره استقبال نکردن کشاورزان از طرح نکاشت برنج به دلیل اعلام نشدن کشت های جایگزین گفت: کشت این محصول در برخی از استان هایی که در این طرح قرار دارند، کاهش یافته است اما برای اجرای این طرح باید الزام هایی از جمله درآمد کشاورزان مدنظر قرار گیرد.

وی افزود: اکنون کشت های جایگزین چغندرقند، کلزا و دانه های روغنی به جای برنج به استان های مختلف کشور معرفی شده است به طوری که کشت جایگزین کلزا و دانه های روغنی در استان گلستان توسعه پیدا کرده است.

به گفته حجتی، امسال بیش از 50 هزار هکتار کشت دانه های روغنی فقط در استان گلستان اتفاق افتاده که جایگزین کشت برنج شده است.

وی تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی برنامه کشت برنج خشک را در دستور کار دارد که با بکارگیری سیستم های تحت فشار می تواند کاهش فوق العاده ای را در مصرف آب به همراه داشته باشد.

طی هفته های اخیر به دلیل افزایش نرخ ارز و رشد صادرات رب گوجه فرنگی و سیب زمینی، قیمت این محصولات در بازار داخلی هر کیلوگرم گوجه فرنگی به بیش از هفت هزار تومان و سیب زمینی به بیش از 3 هزار و 500 تومان رسیده بود.

طبق آمارهای وزارت جهاد کشاورزی سالانه بیش از 120 میلیون تن انواع محصولات کشاورزی زراعی، باغی، دام، طیور و شیلاتی در کشور تولید می شود.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.