بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/07
شماره 2595 - تاریخ 1403/09/07
آخرین اخبار
تأملی پیرامون جرایم محیط زیستی
بی ادعا، باجنبه،جنتلمن و تحصیل کرده
این تیم زور ندارد!
نیمه اول زدند و نیمه دوم خوردند
حدود اختیار عمل کارگردان دربرابر متن دراماتیک
حرفم را با ساز می‌زنم
زنانه شدن چهره آسیب های اجتماعی
ضرورت تدوین نقشه راه ارتقای بهره‌وری ملی
ارتباط روابط‌ عمومی و رسانه؛ دوستی یا دشمنی؟
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (6 آذر 1443)
جامعه را وارد بازی کنید
تلخک با موضوع: خاموشی و برق گرفتگی!
آزادی در اندیشه دینی
عینیت اجتماعی (۶)
نمایش «دیگری شبیه خودش» در تماشاخانه استاد مشایخی
بخش انرژی کشور نیازمند تحول بنیادین است
تا ۲۰۲۶ شاهد یکی از بهترین تیم ملی‌ها خواهیم بود
سندرم نیمه دوم، معضل جديد امیـر!
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (3 آذر 1443)
تذکره مولانا حسین انتظامی
چراغِ خاموشِ روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
ابراز نارضایتی کارفرمایان از استخدام «نسل Z» در سراسر دنیا
اگر از بی حجابی رنج می‌برید، با ما تماس بگیرید!
ضرورت دیپلماسی غذایی
تعمیق شکاف میان مردم و حکومت در سایه فیلترینگ
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
کد خبر: 180706 | تاریخ : ۱۳۹۷/۱۰/۱۹ - 12:42
مذاکره برای کاهش تخفیف مجازات قاچاقچیان و افزایش ماندگاری در زندان

مذاکره برای کاهش تخفیف مجازات قاچاقچیان و افزایش ماندگاری در زندان

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت که با توافق‌هایی که با دستگاه‌های مختلف صورت گرفته، معتادان پس از بازپروری و مهارت آموزی به شکل مفید به جامعه باز می گردند.

نوآوران آنلاین- سردار اسکندر مومنی افزود: اولویت کوتاه مدت و اصلی ما در مبارزه با مواد مخدر معتادان متجاهر است.
او ادامه داد: در چند دهه گذشته حدود ۴۰۰۰ شهید در راستای مقابله با مواد مخدر داده‌ایم اما تا زمانی که مردم خرده فروشان و معتادان متجاهر را در اطراف خود و در کوچه و خیابان و پارک‌ها مشاهده می کنند باورپذیری حرفهای ما  دشوار است.
وی گفت: البته همه آمار و ارقام ها درست است بنابراین همه محاسبات علمی و منطق حکم می کند اولویت اول ماجمع آوری و درمان معتادان متجاهر باشد.
مومنی ادامه داد: در کل کشور ۶۰ هزار معتاد متجاهر و بی‌خانمان داریم که  از این میزان ۱۵ هزار نفر در تهران هستند.
او افزود: یکی از مولفه‌ها ظرفیت است که باید ظرفیت پذیرش، غربالگری، درمان، بازتوانی و مهارت آموزی معتاد متجاهر فراهم شود.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در همین مدت کوتاه ۵۶۰۰ ظرفیت در تهران افزوده شده است که علاوه بر ظرفیت‌های قبلی این ظرفیت افزایش خواهد یافت و تا پایان سال عملی خواهد شد.
معتادان متجاهر تا پایان سال جمع آوری و ساماندهی می شوند
مومنی با حضور در برنامه تیتر امشب افزود: از نیروی انتظامی، سازمان بسیج، سازمان زندان ها، دادستانی کل، سازمان بهزیستی و وزارت بهداشت تشکر می کنیم که در یک تعامل و همفکری مصصم هستیم در اولویت اول در کوتاه مدت معتادان متجاهر را ساماندهی کنیم.
او افزود: بخشی از معتادان مبتلا به بیماری خاص مثل HIV و هپاتیت هستند که باید در مراکز جداگانه درمانی درمان شوند. هماهنگی‌ها با وزرات بهداشت انجام شده تا بتوانیم این مرکز برای این بخش از معتادان آماده سازی شود.
مومنی اظهار کرد: یکی از موضوعات مهم در چرخه جمع آوری معتادان این است که مدت نگهداری‌ها را افزایش دهیم، اکنون مدت نگهداری معتادان ۳ ماه است که قصد افزایش آن به ۶ ماه و بیشتر را داریم.
وی ادامه داد: معتادان باید در مراکز نگهداری، مهارت آموزی نیز داشته باشند تا در برگشت به جامعه امکان فعالیت را داشته باشند البته جامعه نیز باید بتواند پذیرای آنها باشد.
مومنی گفت: سازمان زندان ها از ۵۶۰۰ ظرفیت جدید تعداد ۳۲۰۰ ظرفیت را پذیرفته است، در توافق با سازمان بسیج هم مقرر شد برای هر ۲ تا ۳ نفر یک نفر به عنوان معین و کمک تعیین شود تا راهنمایی‌های لازم را داشته باشند.
دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: آموزش و پرورش، خانواده و رسانه‌ها نقش مهمی در بازدارندگی دارند و باید بتوانند قدرت و مهارت "نه" گفتن را آموزش دهند.
او افزود: مهمترین و اصلی‌ترین اولویت ما در درازمدت موضوع پیشگیری و بازدارندگی درونی است، موضوع پیشگیری به معنی واقعی کلمه یک موضوع ملی و بین بخشی و همگانی است که باید از همه ظرفیت‌ها  استفاده کرد، کارگروهی در آموزش و پرورش در حال شکل گیری است
او افزود: نظر سنجی‌ها نشان داده که دغدغه اول مردم موضوع مواد مخدر است. زمانی دغدغه برطرف می شود که هم کاهش عرضه و هم کاهش تقاضا اتفاق بیفتد. اعتیاد تجربه‌ای است که راه بی بازگشتی دارد و حتی یک بار  استفاده هم به صلاح نیست.
او گفت: خوشبختانه همه ارکان نظام و قوای سه گانه، مردم، خانواده ها و جوانان حاضر به همکاری لازم هستند تا حساسیت لازم در امر پیشگیری ایجاد شود.
مومنی افزود: اعتیاد آسیبی است که  خودش منشاء بسیاری از آسیب های دیگر است، به طور مثال علت تامه ۵۵ درصد طلاق های ثبت شده مواد مخدر است و همچنین ۷۰ درصد زندانی ها مرتبط با مواد مخدر هستند.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: حساسیت یعنی هر کس در هر جایگاهی قرار دارد به مواد مخدر بعنوان مسئولیت اجتماعی نگاه کند، انتظار ما این است  نهاد های فرهنگ ساز مثل وزارت ورزش، وزارت آموزش و پرورش و رسانه ها از جمله رسانه ملی ورود کنند اما سازمان های مردم نهاد و سمن ها باید ساختار نهاد شوند.
وی ادامه داد: تلاش های خوبی در این باره شده و اقدامات خوبی در تشکیل سمن‌ها و سازمان های مردم نهاد شکل گرفته است و قصد داریم ۲۰ درصد دیگر به ظرفیت تشکیل سازمان‌های مردم نهاد اضافه کنیم.
سردار اسکندر مومنی گفت: متاسفانه ما در مجاورت کشوری قرار داریم که سالانه ۱۰ هزار تن مواد مخدر تولید می کند که یکی از راههای اصلی انتقال این مواد از طریق ایران است.
وی افزود: ما رایزنی‌های خوبی با سپاه و ستاد کل نیروهای مسلح و نیروی انتظامی داشته‌ایم تا انسداد مرزها، کویر و دریا تلاش‌ها جدی‌تر پیگیری شود. در کویر و دریا سعی ما بر این است که از تمام ظرفیت‌های موجود کشور استفاده کنیم.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر درباره مقابله بین المللی با مواد مخدر گفت: در اجلاسی که در اسفند ماه در سازمان ملل داریم از تمام ظرفیت استفاده خواهیم کرد و از کشورهای منطقه خواهیم خواست کمک کنند، ما امنیت را یکپارچه می‌دانیم و بین انسان ها فرقی نمی‌بینیم اما از کشورهای دیگر انتظار داریم تنها به لبخند اکتفا نکنند بلکه همکاری لازم را  داشته باشند و مسئولیت پذیر باشند.
او گفت: ۱۱ و ۷ دهم تولید ناخالص ملی کشور صرف مبارزه با مواد مخدر می شود که مردم و نیروی انتظامی و پلیس مواد مخدر و سپاه پاسداران همه در مبارزه با مواد مخدر تلاش می کنند.
او افزود: بیشتر تولید و قاچاق مواد مخدر در افغانستان و بیشتر لابراتوارها و عمده فعالیت صنعتی در این کشور است که با حمایت برخی کشورها در حال افزایش است.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: بخشی از کارها و مذاکرات درباره ضربه زدن به قاچاقچیان انجام شده است، بازدارندگی ها باید افزایش یابد، تخفیفات باید کم شود و ماندگاری در زندان افزایش یابد تا ارتباط با سرشاخه‌ها کم شود.
وی افزود: مراجع قانونگذار و مجلس و مجمع تشخیص اعلام آمادگی کرده‌اند و پیش نویس مبارزه با مواد مخدر نوشته شده است.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.