بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/09/03
شماره 2591 - تاریخ 1403/09/03
آخرین اخبار
تقابل یا تعامل با مخالفین؛ کدام یک به تحقق اهداف دولت پزشکیان می انجامد
استندآپ‌کمدی؛ ژانر دشواری‌ها
نوجوانان؛ قشری که جدی گرفته نمی‌شوند
صبحانه با کروکودیل‌ها؛ ولادیمیر و استراگون در ولنجک!
افزایش سرمایه اجتماعی؛ مهم ترین عامل موفقیت دولت پزشکیان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
رقابت نابرابر شبکه های اجتماعی و رسانه های مکتوب
ظهور پدیده "خبر جعلی" در سایه رشد شبکه های اجتماعی
تحصیلات آکادمیک هنرمند نمی‌سازد
درهم‌تنیدگی به کتابفروشی‌ها رسید
سوداگری از سیاست به فرهنگ سرایت کرده است
صداوسیما و تئاتری که جدی گرفته نمی‌شود
خلق از تئاتر ایران رخ بربسته است
رشد تولید برق؛ آرزویی در دور دست ها
وفاق ملی؛ تقویت کننده اقتدار و انسجام ملی
مدیران دولتی، غاصبان حیات بنگاه های اقتصادی
کد خبر: 152180 | تاریخ : ۱۳۹۶/۱۱/۱۱ - 21:01
این خوراکی ها را در یخچال نگذارید

این خوراکی ها را در یخچال نگذارید

باور عموم افراد بر این است که اکثر مواد غذایی باید در یخچال نگهداری شوند تا از فساد آنها جلوگیری شود، تازه تر بمانند و مواد مغذی موجود در آنها حفظ شود.

نوآوران آنلاین-

اگرچه این امر در نگهداری برخی محصولات غذایی مانند انواع گوشتها و بیشتر مواد لبنی صادق است، ولی خوراکی هایی هستند که نباید در یخچال نگهداری شوند و یا نیازی به یخچال ندارند و تعداد بسیاری از افراد نیز نسبت به شیوه نگهداری آنها آگاه نیستند.



هجده نمونه از خوراکی هایی که نباید در یخچال نگهداری شوند عبارتند از:

هندوانه


اگرچه هندوانه پس از بریدن باید در یخچال نگهداری شود، اما بهتر است تا وقتی که بریده نشده، بیرون از یخچال و روی پیشخوان آشپزخانه قرار داده شود تا بهتر بماند. تحقیقات نشان داده اند که با این روش آنتی اکسیدانهای موجود در هندوانه به میزان بیشتری حفظ شده و از بین نخواهند رفت. پس از برش زدن به آن نیز به یاد داشته باشید که حتما آن را با لفافی بپوشانید تا وقتی که در یخچال قرار داده می شود، طعم و مزه سایر خوراکی ها را به خود جذب نکند و تازه تر بماند.

عسل


اگر ترجیح می دهید که عسل نرم، روان و یکدستی داشته باشید، نباید آن را در یخچال نگهداری کنید. عسل در سرما متبلور شده و بسیار سفت خواهد شد.

قهوه


بهترین راه برای نگهداری قهوه داخل یک ظرف نگهدارنده در دمای اتاق است که کیپ و بدون منفذ بوده و هوا به درون آن راه ندارد. قهوه اگر در یخچال و خنک نگه داشته شود، طعم و بوی خود را از دست داده و حتی سرعت تقطیر قهوه را بالا می برد که می تواند باعث خرابی پودرقهوه شود. رطوبت برای پودر قهوه و دانه های قهوه مناسب نیست و بر کیفیت آنها تاثیر می گذارد.

کدو حلوایی


کدو حلوایی اگر در یخچال نگهداری شود، رطوبت را در خود جمع خواهد کرد که باعث فساد و خرابی آن خواهد شد. کدو حلوایی باید در جای خنک نگه داشته شود اما محل نگهداری آن باید حتما خشک باشد نه مرطوب. بنابراین می توانید کدو را در آشپزخانه یا زیرزمین خانه خود نگهداری کنید و قطعه ای مقوا نیز زیر آن قرار دهید تا رطوبت به آن اثر نکند.

پیاز


پیازها را قبل از بریدن در دمای اتاق نگهداری کنید. زیرا سرما آنها را نرم، وارفته و خراب می کند. پس از بریدن پیاز باید حتما آن را کاملا خشک کرده در کیسه های پلاستیکی و یا ظروف نگهداری سبزیجات قرار داده و در یخچال نگه داشته و هرچه سریع تر آن را مصرف کرد.

شکلات صبحانه


شکلاتهای صبحانه نباید در یخچال نگهداری شوند زیرا فضای یخچال آنها را سفت کرده بر طعم و مزه شکلات آنها تاثیر خواهد گذاشت. بنابراین آنها را در کابینت و یا روی میز آشپزخانه نگهداری کنید.

روغن زیتون


روغن زیتون باید در تاریکی نگهداری شود و به همین دلیل است که بطری های حاوی روغن زیتون اغلب تیره رنگ هستند. اما با وجود اینکه محیط یخچال در بیشتر زمانها محیطی تاریک است، به دلیل سردی آن روغن زیتون سفت شده به حالت جامد در می آید. بعلاوه نگهداری در یخچال بر طعم و مزه روغن زیتون کاملا بکر و خالص تاثیر می گذارد بنابراین روغن زیتون را فقط در محیط تاریک و بدون نورمانند داخل کابینت نگهداری کنید.

گیاهان معطر


بیشتر افراد تصور می کنند که گیاهان معطر مانند نعناع، جعفری و ریحان و...برای ماندگاری بیشتر باید در یخچال نگهداری شوند. اما این تصور صحیح نیست زیرا این گیاهان باید در جای خشک نگهداری شوند در صورتیکه محیط داخل یخچال آنها را مرطوب نگه می دارد. بنابراین برای نگهداری بهتر، انتهای آنها را با قیچی بچینید و در یک شیشه آب قرار دهید.

گوجه فرنگی


بر خلاف تصور عموم، گوجه فرنگی نیز نباید در یخچال نگهداری شود. زیرا علاوه بر اینکه طعمش را از دست می دهد، مولکولهای آن نیز تجزیه شده و پوست آنها لکه دار و زبر خواهد شد. بنابراین گوجه فرنگی را بیرون یخچال و در ظرفی کنار لبه پنجره قرار دهید و سعی کنید آن را هر چه تازه تر مصرف کنید. بهتر است هربار مقدار کمی خریداری کنید تا سریع و تازه مصرف شود.

سس کچاپ و سس های تند


سس کچاپ و سایر سس های تند علاوه بر اینکه ماده اصلی آنها گوجه فرنگی است، به دلیل اینکه در تولید آن سرکه به کار می رود و سرکه نوعی ماده نگهدارنده طبیعی است که آن را تازه نگه می دارد، نیازی به یخچال ندارد. همچنین ممکن است نگهداری در یخچال بر طعم و تندی آنها تاثیر گذاشته و از کیفیت آنها بکاهد.

تن ماهی کنسروشده


تن ماهی کنسرو شده باید در انباری و یا کابینت آشپزخانه نگهداری شود و نیازی به یخچال ندارد. اگر در یخچال نگهداری شود، مستعد زنگ زدن خواهد شد و بر محتویات آن اثر بدی خواهد گذاشت و اگر فقط در جایی خشک نگهداری شود، ماندگاری آن بیش از پنج سال خواهد بود. اما در صورتیکه درب آن را باز کردید، باید حتما باقی مانده آن را از قوطی در آورده، در ظرف دیگری خالی کنید و در یخچال قرار دهید و سعی کنید هرچه زودتر آن را مصرف نمایید.


نان


اگر نان در یخچال نگهداری شود، خشک و بیات خواهد شد. بنابراین نان را یا تازه مصرف کنید و یا برای نگهداری طولانی تر در فریزر قرار دهید.

سیب زمینی


سیب زمینی را باید در انباری منزل و یا زیر زمین نگه داری کرد. زیرا اگر در یخچال قرار داده شود، نرم و شل شده و نشاسته موجود در آن تجزیه خواهد شد.

سیب


سیب اگر خارج از یخچال نگهداری شود به مدت چند هفته ماندگار خواهد بود. رطوبت و سرما باعث می شود که سیبها سریعتر رسیده شوند. بنابراین سعی کنید سیب را دو تا سه هفته بعد از خرید میل کنید و اگر در این مدت مصرف نشد پس از آن برای ماندگاری بهتر در یخچال قرار دهید.

خیارشور


خیارشورهای کنسروی نیز به علت دارا بودن سرکه و نمک نیازی به یخچال ندارند. بنابراین بسته به سلیقه خود که ترجیح می دهید آن را گرم بخورید و یا خنک می توانید آن را در یخچال یا بیرون از آن نگهداری کنید.

سیر


سیر دریخچال سریعتر جا افتاده و رسیده شده و بر طعم و بوی سایر خوراکی های درون یخچال تاثیر خواهد گذاشت. سیر به جریان هوا نیاز دارد در غیر این صورت بر تمام نواحی فضای سربسته ای که در آن قرار دارد نفوذ خواهد کرد.

موز


قرار دادن موز در یخچال نه تنها از ایجاد لکه های قهوه ای بر پوست آنها جلوگیری نمی کند بلکه پروسه رسیده شدن آنها را نیز کند خواهد کرد.

انواع ادویه


مانند سایر خوراکی های لذیذ و خوش طعم، رطوبت و سرما، طعم و بوی ادویه ها و طعم دهنده ها را نیز کمتر کرده و یا از بین می برد. بنابراین آنها را در دمای اتاق نگهداری کنید.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.