سرویس اجتماعی
نوآوران آنلاین- مطالعات جدید نشان دادهاند که مصرف دو مشت گردو در روز از ابتلا به بیماریهای قلبی جلوگیری میکند. گردو با کاهش سطح کلسترول در بدن از خطر بروز حملات قلبی میکاهد. به گفته محققان، مصرف میانوعدههای حاوی مواد مغذی مانند چربیهای اشباعنشده، پروتئین، ویتامین و مواد آلی نیز نقش قابلتوجهی در این زمینه دارد. به گفته دکتر مایکل فالک، از سازمان تحقیقاتی علوم زندگی، یافتههای به دست آمده نشان میدهند که مصرف دانههای درختی مانند گردو با کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی همراه است. دانهها حاوی مواد مغذی ضروری هستند. گردو تنها دانهای است که حاوی مقدار زیادی آلفا لینولنیک اسید (ALA) است؛ ترکیبی که به عنوان معادل گیاهی امگا۳ در نظر گرفته میشود. دکتر فالک و همکارانش با انجام ۶۱ آزمایش مختلف به این نتیجه دست یافتند. آنها دریافتند که مصرف گردو با کاهش سطح کلسترولهای بد در بدن همراه است. این کلسترولها نقش بسزایی در شیوع بیماریهای قلبی عروقی دارند. یافتههای محققان نشان میدهد که مصرف دو مشت گردو در روز نقش قابل توجهی در کاهش سطح کلسترولهای بد در بدن دارد. علاوهبراین، گفته میشود که مصرف گردو از خطر ابتلا به بیماریهای قلبی در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ میکاهد. از ۱۳۰۰ مقاله مورد بررسی، ۶۱ مورد با یافتههای دکتر فالک سازگار بوده است. در این راستا، محققان صرفا به توصیههای غذایی اکتفا نکرده و به افراد حاضر در آزمایشات گردو دادند. روزانه ۵ تا ۱۰۰ گرم گردو در اختیار شرکتکنندگان قرار داده شد. با این حال، بیشتر شرکتکنندگان رژیم غذایی همیشگی خود را دنبال میکردند.