بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/02/08
شماره 2456 - تاریخ 1403/02/08
آخرین اخبار
واردات ۱.۸ میلیارد دلاری طلا برای رفع تعهدات ارزی
سیدصالحی: نکونام کار بزرگی کرد/ تیمی موفق می‌شود که میانه زمین را تصاحب کند
ارائه حوزه های چهارگانه همکاری های معدنی ایران و آفریقا
رشد 16.3 درصدی تولید فولاد خام ایران
حیات در فلات مرکزی با اجرای خط یک پروژه انتقال آب خلیج فارس
امکان مشارکت سودآور مردم در بخش معدن فراهم می شود
افتتاح خانه بهداشت کارگری در محل طرح فولاد سازی قروه
رعایت الزامات حوزه HSE همگام با روند توسعه، در اولویت ایمیدرو قرار گیرد
پوستر نوزدهمین دوره اعطای مدرک به حافظان قرآن کریم رونمایی شد
هوش مصنوعی آرتروز زانو را ۸ سال زودتر پیش‌بینی می‌کند
اظهارات ضد و نقیض درباره یک مهمان‌ ویژه
آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان
کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟
قالیباف: مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط یک درصد از افراد جامعه را شامل می‌شود
عملکرد سه ماهه ۱۲ صندوق بخشی فعال در بازار سرمایه با صدرنشینی "سمان"
عملکرد سه ماهه ۱۲ صندوق بخشی فعال در بازار سرمایه با صدرنشینی "سمان"
پذیره نویسی ۲۰۰ میلیارد تومانی اوراق مرابحه "سیرنگ" با نرخ سود ۲۳ درصدی
پذیره نویسی ۲۰۰ میلیارد تومانی اوراق مرابحه "سیرنگ" با نرخ سود ۲۳ درصدی
بزرگداشت شهدای مدافع سلامت در قطعه 50 گلزار شهدای بهشت زهرا (س)
جلب مشارکت مردمی در پشتیبانی و مراقبت از طرح ساماندهی آسیب های اجتماعی
سیمای شبانه 7 بوستان منطقه 19 با اصلاح و تعمیر ۱۷۷ شعله از ابتدای سال روشن تر شد
نصب سازه پرتابل فرهنگی درجوار اماکن مذهبی وکانون تجمعات مردمی
ارزیابی امکانات، تجهیزات و ملزومات نگهداشت فضای سبز منطقه ٦ تهران
جمع آوری تابلوهای غیرمجاز از سطح منطقه۵
از ساماندهی کیوسک‌های مطبوعاتی تا اصناف و مشاغل مزاحم
اهمیت فرهنگ‌سازی در ارتقای مسئولیت اجتماعی حفظ محیط زیست
برگزاری همایش "پیاده روی خانوادگی " در بوستان جنگلی سرخه حصار
افتتاح اولین دبیرخانه کانون نوجوانان منطقه 13
تحکیم بستر آسفالت بزرگراه آزادگان و تعریض و ایمن‌سازی کندروی شرقی این بزرگراه در تقاطع با بزرگراه شهید لشگری
ایمن سازی و زیباسازی ۵۲ دستگاه پل عابر پیاده در منطقه ۲۱
بازرسی کارشناسان اداره HSE از سطح نواحی
اجرای عملیات رنگ آمیزی المان های بوستانی - عمرانی و ترافیکی در بوستان جنگلی یاس فاطمی
بازدید وزیر کشور از پروژه های سازمان نوسازی شهر تهران
با همکاری شهرداری تهران بسته‌های ویژه نوسازی بافت فرسوده تدوین می شود
برگزاری آیین افتتاحیه زورخانه ده ونک با حضور مسئولان شهری پایتخت و پیشکسوتان ورزش باستانی
از احداث بیمارستان جدید در منطقه تا منتقل شدن خط راه آهن تهران-اهواز
اجرای طرح همیاران آرامش در منطقه۲۲
آغاز بکار نخستین خانه خلاقیت و نوآوری در منطقه ۲۲ تهران
برگزاری جلسه عملیاتی طرح های تحولی خدمت در سال ۱۴۰۳
آغاز طرح ویژه الگوی خدمت در معابر منتخب منطقه ۱۶
برپایی میز خدمت سلامت و ویزیت رایگان کارکنان در منطقه ۱۶
شناسایی و پلمپ ایستگاه غیر مجاز پسماند در بازار حضرتی منطقه ۱۲
لزوم برنامه ریزی جهت انجام به موقع پروژه های احداثی منطقه در سال ۱۴۰۳
اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه۲ تدوین شد
ایران به هاب ترانزیت داده نزدیک می‌شود؟
روایتی از تشابه ماجرای بابک خرمدین با فیلمی که نامش تغییر کرد
آفریقا؛ قاره فرصت‌ها/ موانع همکاری‌های تجاری ایران و آفریقا چیست؟
واکنش به کشتار در غزه؛ حقیقت جنبش‌های دانشجویی در آمریکا
کنعانی: توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند
رفتار غیرانسانی آمریکا نسبت به دانشجویان معترض شرم‌آور است/ دانشگاهیان جهان باید خون گریه کنند
رئیسی: جمهوری اسلامی تحریم‌ناپذیر است
تلاش برای ارتقاء همکاری های حداکثری شرکای اجتماعی حوزه سلامت
کد خبر: 154152 | تاریخ : ۱۳۹۶/۱۱/۲۳ - 15:20
3 عامل خطرناک که سلامتی‌تان را تهدید می‌کنند!

3 عامل خطرناک که سلامتی‌تان را تهدید می‌کنند!

نتایج پژوهش‌های متعددی نشان می‌دهد که مصرف 3 ماده غذایی اصلی‌ترین عامل بسیاری از بیماری‌های روحی و جسمی است که کنترل آن‌ها می‌تواند موجب بهبود سلامت عمومی افراد شود.

نوآوران آنلاین-بسیاری از ما تجربه وسوسه در برابر طعم‌ها و مواد غذایی مختلفی را داریم که می‌تواند به شکل خوردن یک برش کیک اضافه، یک شیرینی بیشتر یا پاشیدن مقدار زیادتری نمک روی غذا دیده شود.

این عادت‌های به‌ظاهر ساده، ممکن است در همان لحظه بر سلامت شما تأثیری نداشته باشد اما در درازمدت سلامت عمومی شما را به خطر خواهد انداخت.

دکتر شیهال سینگ، مشاور مدیریت شیوه زندگی در این رابطه گفت: «فقدان کنترل شخصی در برابر خوراکی‌ها و سبک زندگی نامناسب، ما را در برابر تهدیدات و بیماری‌های مختلفی مستعد می‌کند. مصرف غذاهای مضر و نامناسب در زندگی روزمره ما تکرار شده و ما نسبت به این موضوع بی‌توجه هستیم. از سوی دیگر فشارهای عصبی زندگی روزمره و تلاش برای ایجاد تعادل در شغل، زندگی خانوادگی و دوستانمان نیز می‌تواند عوارض جسمانی و روحی فراوانی داشته باشد.»

پژوهش‌های متعددی تاکنون در زمینهٔ سلامت و بهداشت جسمی و روحی انسان انجام‌ شده است و درمجموع نتایج این تحقیقات نشان می‌دهد که ما باید در رأس همه موارد، از سه اشتباه خودداری کنیم که عبارت‌اند از: نمک، شکر و اضطراب.

نمک، شیطانی که وجودش لازم است

آیا می‌توان تهیه غذایی بدون نمک را متصور شد؟ نمک را می‌توان طعم‌دهنده اصلی تمامی غذاهایمان محسوب کرد.

این ماده همچنین برای ایجاد تعادل در مایعات بدن ضروری بوده و سطح PH خون را نیز تنظیم می‌کند.

بدیهی است که ما طعم نمک را دوست داشته و از آن در غذاهایمان استفاده کنیم اما مصرف زیاد نمک واقعاً می‌تواند برای سلامتی انسان، مضر باشد.

برخی حقایق در زمینهٔ استفاده از نمک:

در صورت کمبود سدیم در بدن، گروهی از پیام‌های شیمیایی و هورمون‌ها به کلیه و غدد تولیدکننده عرق پیامی ارسال می‌کنند که آب و سدیم بدن را حفظ کنند. کمبود نمک در خون می‌تواند موجب شوک‌های سریع و ناگهانی در فشارخون شده و به قلب آسیب برساند.

در صورت مصرف بیش‌ازحد نمک، کلیه‌ها وظیفه خارج کردن میزان اضافی سدیم را داشته و حجم نمک در ادرار زیاد می‌شود.

وجود نمک زیاده از حد در بدن اما منجر به حبس شدن آب در بدن و تورم می‌شود که بیماری ادم (oedema) را در پی دارد. وجود آب بیشتر در بدن همچنین منجر به حرکت بیشتر خون در سیاهرگ‌ها و سرخرگ‌ها خواهد شد.

موارد فوق به معنی عدم استفاده از نمک نبوده و بهتر است در مصرف نمک، تعادل برقرار کرده و به‌طور خاص از پاشیدن نمک اضافه روی غذای خود اجتناب کنید.

غذاهای آماده، فست فودها، مواد غذایی فراوری‌شده و کنسروها حاوی میزان زیادی نمک هستند که مصرف بیش‌ازحد آن‌ها می‌تواند توازن سدیم را در بدن شما بر هم زند.

شکر، وسوسه‌ای آمیخته با گناه

تنها تصور یک شیرینی خوش‌مزه می‌تواند دهان بیشتر مردم را آب انداخته و غلبه بر این وسوسه نیز بسیار دشوار است.

شکر یک منبع غنی تولیدکننده انرژی در بدن بوده و مصرف میزان کم آن برای انسان لازم است اما زیاده‌روی در خوردن شکر تأثیراتی منفی بر متابولیسم و سوخت‌وساز بدن داشته و همچنین منجر به چاقی و افزایش وزن شده و بیماری‌های متعددی را در پی دارد.

مصرف شکر اضافه می‌تواند بین 10 تا 20 درصد کالری اضافه وارد بدن انسان کند که این موضوع نیز در صورت تکرار، عوارض نامناسبی در پی دارد.

مصرف بیش‌ازحد شکر عوارضی همچون کبد چرب، دردهای مفصلی، التهاب، اختلالات کلیوی و اضافه‌وزن را به وجود خواهد آورد.

خوردن شیرینی و مواد غذایی دارای حجم زیاد شکر و قند به‌یک‌باره انرژی زیادی وارد بدن کرده و سطح قند خون را به‌سرعت افزایش می‌دهد اما هنگامی‌که سطح قند خون کاهش پیدا کند، سلول‌ها شکر اضافی واردشده در بدن را جذب می‌کنند که این موضوع می‌تواند موجب اضطراب شده همچنین مصرف زیاد قند باعث ایجاد افسردگی در بزرگ‌سالان می‌شود.

اضطراب، قاتل تدریجی

سبک زندگی شلوغ و پر دغدغه امروزی امکان توجه به‌سلامتی و بهداشت جسمی و روحی را نمی‌دهد و در این میان وجود اضطراب اصلی‌ترین عامل بسیاری از بیماری‌های جسمی و روحی است.

اضطراب عامل اصلی کاهش سطح انرژی، بی‌علاقگی به انجام کارها، استراحت و آرامش ذهنی شده و شادی و سلامت جسمی را نیز از انسان سلب می‌کند.

اضطراب یکی از مهم‌ترین بیماری‌هایی است که از سوی افراد مختلف، نادیده گرفته‌شده و می‌تواند در بدن ما اضطراب، افسردگی، سردرد، بی‌خوابی، تحریک‌پذیری، احساس خستگی، یبوست، آکنه، ریزش مو و افزایش وزن ایجاد کند.

چگونه اضطراب را مدیریت کنیم؟
بسیاری از ما در طول زندگی خود اضطراب را تجربه می‌کنیم اما تنها تعداد اندکی از ما برای حل آن اقداماتی مفید انجام می‌دهیم.

نگرانی‌های مختلف اجتماعی مربوط به استرس یکی از دلایل اصلی عدم پذیرش این موضوع از سوی فرد است.

برای مواجه با اضطراب می‌توانید این مسائل را رعایت کنید:

داشتن ورزش منظم یا فعالیت بدنی کافی

انجام برخی تکنیک‌های ویژه مانند مدیتیشن، تنفس عمیق، ماساژ و...

داشتن روابط اجتماعی مناسب با دوستان و خانواده

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.