بنابر اعلام سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری این هواپیما از شارجه در امارات متحده عربی به سوی استانبول در پرواز بوده که از صفحه رادار خارج شده است.
سخنگوی اورژانس کشور نیز اعلام کرد که اورژانس استان چهارمحال و بختیاری سقوط هواپیمای ترکیه را تایید کرده و تیمهای امدادی به محل اعزام شدهاند.
اعزام تیمهای امدادی به محل حادثه
مرتضوی مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان چهارمحال و بختیاری در این باره گفت: از دقایقی پیش هشت تیم امدادی جمعیت هلالاحمر استان به محل احتمالی حادثه در منطقه جرجستان اعزام شدهاند.
همچنین شاهین فتحی معاون عملیات امداد و نجات جمعیت هلالاحمر گفته است: براساس اعلام اولیه این هواپیما بین 11 تا 20 سرنشین داشته است.
سازمان اورژانس کشور با اعلام اینکه تیمهای ارزیاب این سازمان نیز به محل اعزام شدهاند، اعلام کرده است با ارزیابی صورت گرفته هواپیمای ترکیهای ویآیپی بوده و 11 مسافر داشته است.
صعبالعبور بودن منطقه کار امداد رسانی را مشکل کرده
سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت که صعبالعبور بودن و وجود رودخانهای طویل در مسیر محل سقوط هواپیما شرایط را برای دسترسی به مصدومان احتمالی مشکل کرده است.
مجتبی خالدی در مورد جزئیات بیشتری از سقوط هواپیمای ترکیهای اظهار کرد: هواپیما به دلیل احتراق موتور دچار سقوط شده است و اهالی روستا نیز هواپیما را هنگام سقوط رویت کردهاند.
سخنگوی سازمان اورژانس کشور افزود: لاشه هواپیما هنوز در حال احتراق است و این وضعیت با چشم غیرمسلح نیز قابل مشاهده است.
وی با اشاره به اینکه نیروهای اورژانس به محل رسیدهاند اما صعبالعبور بودن مسیر اجازه دسترسی به محل دقیق هواپیما را نمیدهد، گفت: رودخانهای طویل که در مسیر وجود دارد شرایط دسترسی به مصدومین احتمالی را مشکل کرده است.
به گزارش ایسنا، همچنین جمعیت هلالاحمر اعلام کرده است امدادگران هلالاحمر حدود چهار ساعت پیاده راه دارند تا به محل سقوط هواپیما در روستای دورک اناری برسند و باران شدیدی هم در حال باریدن است.
رضاییفر، سرپرست دفتر بررسی سوانح سازمان هواپیمایی اعلام کرد: بر اساس گزارشهای ابتدایی هواپیمای سقوط کرده از نوع CL۶۰ شرکت هواپیماساز بمباردیه بوده که در حوالی شهرکرد سقوط کرده است.
حسن رضایی فر در گفتوگو با ایسنا با اشاره به سقوط امروز یک فروند هواپیمای ترکیهای در ایران اظهار کرد: بر اساس قواعد بینالمللی با توجه به اینکه سقوط این هواپیما در خاک ایران بوده، بررسیهای ابتدایی و پیگیری علت این حادثه از سوی سازمان هواپیمایی ایران انجام خواهد شد؛ هرچند این هواپیما رسما رجیستری ترکیه را داشته است.
به گفته وی با وجود گمانهزنیهای ابتدایی هنوز نمیتوان به طور دقیق تعداد مسافران این هواپیما را اعلام کرد.
پیش از این مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی گفته بود که این هواپیما ۱۱ سرنشین داشته که هشت تن آنها مسافر و سه تن دیگر خدمه پرواز بودهاند.