بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/08/30
شماره 2590 - تاریخ 1403/08/30
آخرین اخبار
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
رقابت نابرابر شبکه های اجتماعی و رسانه های مکتوب
ظهور پدیده "خبر جعلی" در سایه رشد شبکه های اجتماعی
تحصیلات آکادمیک هنرمند نمی‌سازد
درهم‌تنیدگی به کتابفروشی‌ها رسید
سوداگری از سیاست به فرهنگ سرایت کرده است
صداوسیما و تئاتری که جدی گرفته نمی‌شود
خلق از تئاتر ایران رخ بربسته است
رشد تولید برق؛ آرزویی در دور دست ها
وفاق ملی؛ تقویت کننده اقتدار و انسجام ملی
مدیران دولتی، غاصبان حیات بنگاه های اقتصادی
ذکر احوالات دونالد ترامپ
ذکر مولانا محمد جواد ظریف!
نشست تخصصی«نغمه و سخن» در کوشک باغ هنر برگزار می‌شود
امنیت شغلی مهم‌ترین مطالبه تئاتری‌ها
عینیت اجتماعی (۳)
کد خبر: 176012 | تاریخ : ۱۳۹۷/۸/۱۹ - 20:12
جنگ ناتمام ترامپ با رسانه‌ها!

جنگ ناتمام ترامپ با رسانه‌ها!

نزاع آشکار ترامپ با رسانه‌ها از همان روزهای نخست حضورش در کاخ سفید آغاز شد و همچنان هم ادامه دارد؛ نمونه اخیر این رویکرد، برخورد و توهین به خبرنگار CNN در کنفرانس خبری و ممنوعیت حضور او در کاخ سفید، است که واکنش‌های زیادی را هم در سطح جهانی به دنبال داشت.

نوآوران آنلاین- استفاده زیاد دونالد ترامپ از «توئیتر» از همان روزهای نخست و اعلام برخی از مهترین موضع‌گیری‌های دولت نوپای آمریکا از این طریق، دوری از برگزاری نشست‌های مطبوعاتی و بعضاً تخریب برخی از رسانه‌ها در توئیت‌ها یا برخوردهای مستقیم او با خبرنگاران، تعابیر مختلفی از سوی رسانه‌ها داشته است که برخی از آن با عنوان «جنگ با رسانه‌ها» یاد می‌کنند.

برخورد ترامپ با رسانه‌ها نه تنها از زمان تکیه زدن او بر مسند ریاست جمهوری آمریکا، بلکه در دوره تبلیغات انتخاباتی‌اش هم مورد توجه قرار گرفته بود. او که در جریان رقابت‌های انتخاباتی از برخی رسانه‌ها انتقاد می‌کرد و معتقد بود که این رسانه‌ها در جهت منافع ملی آمریکا حرکت نمی‌کنند، پس از پیروزی نیز این انتقادها را با حجم بیشتری ادامه داد.

می‌توان گفت ناقوس اول این جنگ زمانی به صدا درآمد که ترامپ نخستین کنفرانس خبری خود را تقریبا دو ماه پس از پیروزی در انتخابات برگزار کرد؛ این درحالی است که طبق روال کاخ سفید، او باید خیلی زودتر با اهالی رسانه روبه‌رو می‌شد. برخی رسانه‌های‌ آمریکایی مدعی شده‌اند که «سه روز پس از انتخابات سال ۲۰۰۸ آمریکا، باراک اوباما با برگزاری یک کنفراس خبری، به سولات خبرنگاران پاسخ داد؛ این در حالی است که سه روز پس از انتخابات ۲۰۱۶،  ترامپ تنها بار دیگر در توئیتر خود ظاهر شد. اولین کنفرانس خبری ترامپ در ژانویه و تقریبا دو ماه پس از انتخابات برگزار شد و به نظر می‌رسد که ترامپ بیشتر ترجیح می‌دهد به مصاحبه‌های کنترل شده و توئیتر اکتفا کند.»

ترامپ که از همان ابتدا موضع صریح خود را درباره برخی از رسانه‌های آمریکایی همچون «سی‌.ان‌.ان» و «نیویورک تامیز» اعلام کرده بود، در عمل نیز بر این موضع‌گیری‌ها صحه گذاشت. به عنوان مثال می‌توان به حواشی مصاحبه ترامپ با «نیویورک تایمز» اشاره کرد.

ترامپ که همواره از روزنامه «نیویورک تایمز» انتقاد می‌کرد و مدعی بود که این روزنامه در زمان انتخابات، برخورد غیرمنصفانه‌ای با او داشته است، اندکی پس از پیروزی در انتخابات نارضایتی خود از این روزنامه را بارها در «توئیتر» اعلام کرد و بعضاً از واژه شکست‌خورده (failing) پیش از نام «نیویورک تایمز» استفاده می‌کرد.

دونالد ترامپ، در توئیتی اخبار «نیویورک تامیز» را جعلی عنوان می‌کند.

.

«راشاتودی» درباره مصاحبه «نیویورک تایمز» و ترامپ نوشت «ترامپ در آخرین لحظات قبل از مصاحبه، تصمیم گرفت که با نیویورک تایمز مصاحبه نکند، اما از این تصمیم خود منصرف شد. او لحظاتی قبل از زمان موعود برای مصاحبه با «نیویورک تایمز» در «توئیتر» خود نوشت که «من نشست امروز خود با نیویورک تایمز را لغو کردم به این دلیل که آنها در لحظه آخر شرایط برگزاری نشست را تغییر دادند و این کار خوبی نیست.»

«این در حالی است که جاناتان ماهلر، خبرنگار بخش سیاسی روزنامه «نیویورک تایمز» به این توئیت ترامپ واکنش نشان داد و ادعا کرد که این ترامپ بوده است که شرایط این دیدار را تغییر داده و خواسته است، هیچ چیزی ضبط نشود که این درخواست از سوی روزنامه رد شد»؛ اما کمی بعد روزنامه «نیویورک تایمز» اعلام کرد که این مصاحبه در دو بخش محرمانه و علنی انجام خواهد شد.

اختلاف ترامپ با شبکه خبری «سی‌.‌ان‌.ان» نیز از همان ابتدا علنی شد؛ به طوری که ترامپ در نخستین کنفرانس مطبوعاتی خود به پرسش خبرنگار شبکه «سی.ان.ان» پاسخ نداد و این رسانه را به انتشار «اخبار نادرست» متهم کرد.

اما با وجود گذشت چند سال نه تنها این اختلاف برطرف نشده، بلکه روز به روز جدی‌تر نیز می‌شود. برخورد ترامپ با خبرنگار «سی‌.ان.ان» در آخرین کنفرانس خبری خود که روز چهارشنبه (۱۶ آبان ماه) برگزار شد نیز حواشی بسیاری به دنبال داشت.

جیم آکوستا در حالی که سعی می‌کند پرسش خود را از رئیس جمهوری آمریکا مطرح کند.

در این نشست در حالی که خبرنگار این شبکه خبری تلاش می‌کرد تا پرسش‌ خود را درباره سیاست‌های دولت آمریکا مطرح کند، ترامپ از پاسخ به پرسش او امتناع کرد و در جریان این جر و بحث ترامپ به جیم آکوستا، خبرنگار شبکه خبری «سی.ان.ان» گفت: صادقانه به شما بگویم که به نظر من شما باید اجازه دهید که من کشور را اداره کنم و شما سی‌ان‌ان را اداره کنید و اگر کارتان را به خوبی انجام داده بودید، الان درصد بازدید و آمارتان بهتر بود.

درحالی که کارمند کاخ سفید تلاش می‌کرد تا میکروفن را از دست این خبرنگار خارج کند، او همچنان سوال خود را از ترامپ مطرح می‌کرد که در نهایت ترامپ او را فردی بی‌ادب و افتضاح خواند و گفت «سی .ان.ان» باید شرمنده باشد که خبرنگاری همچون تو را دارد.

خبرنگار «سی‌.ان.ان» ادعای کاخ سفید مبنی بر رفتار نامنسب او با کارمند این کاخ را دروغ می‌داند.

در ادامه این درگیری، دولت واشنگتن مجوز ورود جیم آکوستا را به کاخ سفید لغو کرد و سخنگوی کاخ سفید نیز اعلام کرد که برخورد این خبرنگار با زن جوانی که به عنوان کارمند کاخ سفید مشغول به کار بوده، غیرقابل تحمل است.

در عین حال شبکه «سی‌.ان.ان» در حمایت از خبرنگار خود، اعلام کرده است که آکوستا هرگز به کارمند خانم کاخ سفید دست نزده است و لغو مجوز او برای ورود به کاخ سفید تهدیدی علیه دموکراسی محسوب می‌شود.

در همین راستا جف زاکه، رییس شبکه خبری «سی‌.ان.ان» نیز در یادداشتی نوشته است که «حملات ترامپ به رسانه‌ها از حد خود فراتر رفته است و به طور آزاردهنده‌ای غیرآمریکایی است.»

طبق ادعای بسیاری از رسانه‌های رسمی آمریکایی، این رویکرد ترامپ و اصرار او به دشمنی با رسانه‌هایی که نسبت به عملکرد او انتقاد دارند، حداقل در یک دهه اخیر در تاریخ آمریکا و کاخ سفید سابقه نداشته است و حتی در صورتی که روسای جمهور این کشور با رسانه‌ها مشکلی داشتند، هیچ‌گاه به خودشان اجازه توهین علنی به خبرنگاران را نمی‌دادند.  

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.