بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/08/30
شماره 2590 - تاریخ 1403/08/30
آخرین اخبار
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
احیا و ارتقای دو طرح با اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان برای حمایت از نخبگان
رونق تئاتر به رونق فرهنگ جامعه می‌انجامد
افزایش قیمت خوردو پذیرفتنی نیست، مجلس ورود می کند
آیا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توانایی نجات اقتصاد ایران را دارند؟
شنیده شدن زنگ خطر بروز بحران های خانوادگی در جامعه
عینیت اجتماعی (۵)
تذکره مولانا محمد باقر قالیباف
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (30 آبان 1443)
پیش‌بینی سقوط رشد اقتصادی اروپا
آفت های زندگی مشترک
کار سخت پزشکیان
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (29 آبان 1443)
افزایش نگرانی های اجتماعی به دنبال نبود ثبات اقتصادی
ضرورت رفع فیلترینگ پلتفرم های اجتماعی در ایران
چه میزان ورزش برای سالم ماندن نیاز داریم؟
اصلاحات پلیس گرجستان در مبارزه با فساد
چرا موفق به صادرات خودرو نشدیم؟
خدشه دار شدن اعتماد عمومی به دنبال مشکلات اقتصادی
حیرت‌زدگی روس‌ها از شناخت ادبی ایرانیان
نقش رسانه ها در کنترل خشونت اجتماعی
برخورد قهری، نسخه شفابخش کنترل خشم در جامعه نیست
افزایش تولید و عرضه مسکن؛ راهکاری برای برون رفت از بحران
فشار انرژی بر دولت چهاردهم
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (28 آبان 1443 )
فروپاشی صنعت قطعه‌سازی؛ به دنبال قیمت‌گذاری دستوری
در باب معنای آزادی
بی‌توجهی قشر کم‌درآمد به سینما
مسکن ؛ استخوانی در گلوی دولت چهاردهم‌
تحقق رشد اقتصادی؛ منوط به بازنگری در مسیرهای کسب و کار
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (27 آبان 1443)
پرواز تیم ملی فوتبال به قرقیزستان
رشد اعتیاد اینترنتی؛ در سایه استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی
شنیده شدن زنگ خطر قتل های خانوادگی در سایه خشونت فروخفته
«آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی
چهل سال بعد در چنین روزهایی! (۲۶ آبان ۱۴۴۳)
رقابت نابرابر شبکه های اجتماعی و رسانه های مکتوب
ظهور پدیده "خبر جعلی" در سایه رشد شبکه های اجتماعی
تحصیلات آکادمیک هنرمند نمی‌سازد
درهم‌تنیدگی به کتابفروشی‌ها رسید
سوداگری از سیاست به فرهنگ سرایت کرده است
صداوسیما و تئاتری که جدی گرفته نمی‌شود
خلق از تئاتر ایران رخ بربسته است
رشد تولید برق؛ آرزویی در دور دست ها
وفاق ملی؛ تقویت کننده اقتدار و انسجام ملی
مدیران دولتی، غاصبان حیات بنگاه های اقتصادی
ذکر احوالات دونالد ترامپ
ذکر مولانا محمد جواد ظریف!
نشست تخصصی«نغمه و سخن» در کوشک باغ هنر برگزار می‌شود
امنیت شغلی مهم‌ترین مطالبه تئاتری‌ها
عینیت اجتماعی (۳)
کد خبر: 115244 | تاریخ : ۱۳۹۶/۸/۲۰ - 11:51
شهر اسرار آمیزی که با سحر و جادو به وجود آمده است+تصاویر

شهر اسرار آمیزی که با سحر و جادو به وجود آمده است+تصاویر

گاهی در دنیا شهرهای باستانی پیدا می شود که باستان شناسان هیچ دلیلی برای چگونگی به وجود آمدن آن ها پیدا نمی کنند. به وجود آمدن این شهرها آنقدر عجیب است که مردم محلی آن ها را به سحر و جادو و عناصر ماورائی ربط می دهند! در این پست می خواهیم درباره یکی از همان شهرها حرف بزنیم شهری عجیب که در نواحی دوردست اقیانوس آرام قرار دارد و آنقدر معماری عجیبی دارد که همه باستان شناسان را به فکر فرو برده که شهر چگونه با تکنولوژی ساده آن زمان ساخته شده است.

نوآوران آنلاین-در نواحی دوردست غرب اقیانوس آرام در شمال اکوادور ویرانه های شهر باستانی و اسرار آمیزی به اسم «مادول» وجود دارد. این ویرانه های باشکوه بر روی تالابی در سمت شرقی جزیره پوناپی قرار دارد و از 92 جزیره مصنوعی کوچک تشکیل شده که بر روی صخره های مرجانی ساخته شده اند. همه این صخره های مرجانی توسط شبکه ای از کانال ها به هم مرتبط هستند برای همین به ونیز اقیانوس آرام معروف شده اند.

 
نکته عجیب تر درباره این شهر این است که در آن ساختمان هایی وجود دارد که دیوارهای آن ها از جنس بازالت است و ارتفاع این دیواره ها در بعضی از نقاط حتی به 16 متر هم می رسد. این ساختمان ها از شاهکارهای مهندسی هستند و مشخص نیست با امکانات آن زمان چگونه ساخته شده اند. اگر بخواهیم قدمت این ساختمان ها را حدس بزنیم باید از قدمت کربن آن ها کمک بگیریم؛ با توجه به قدمت کربن می توان این طور نتیجه گرفت که این بناها حدود 900 سال پیش ساخته شده اما قدمت خود جزیره های کوچک حتی بیشتر از این حرف هاست و احتمالا به قرن های 8 و 9 میلادی برمی گردند.
 
انسان های آن زمان این سنگ های بازالتی را از بخش دیگر جزیره از یک منطقه آتشفشانی برداشته اند؛ در این منطقه ماگماها در داخل دهانه آتشفشان های فعال، سخت و سفت می شوند. چیزی که باستان شناسان را گیج کرده این است که چگونه این سنگ های بزرگ از یک سمت جزیره به سمت دیگر آورده شده اند. به علاوه نکته حتی عجیب تر این است که بعد از اینکه این سنگ ها با موفقیت جابجا شدند چگونه تا ارتفاع 16 متری بالا رفته اند. ساخت این شهر آنقدر عجیب است که تلاشی که برای ساخت این سازه ها به کار رفته را حتی می توان با اهرام معروف مصر مقایسه کرد.
 
کارشناسان می گویند این صخر های برزگ ممکن است به کمک قایق به این شهر آورده شده باشند اما آن ها هنوز هیچ نظریه ای درباره اینکه این سنگ ها چگونه از کانی هایشان جدا شده اند ندارند. از طرفی یک نکته عجیب دیگر درباره این شهر، مکان عجیب و غریب و دورافتاده آن است. شهر در جای دورافتاده ای قرار دارد و از تمدن و شهرهای دیگر کیلومترها فاصله دارد و این نکته هم ماجرای این شهر را پیچیده تر کرده است.
 
چرا این شهر باید در وسط اقیانوس ساخته شود؟ چرا شهر باید در جایی مثل اینجا که تا این حد از تمدن های دیگر دور است ساخته شود؟ چیزی که مشخصه این است که اتفاقی عجیب در آن سوی جزیره افتاده است. حدود 100 تا از این جزیره های کوچک کاملا شبیه هم هستند و اینکه دلیل این اتفاق چیست اصلا مشخص نیست.
 
در جایی که علم از جواب دادن به این معما باز می ماند پای افسانه ها باز می شود. طبق افسانه ها این شهر توسط دو جادوگر به اسم «اولیسیپا» و «اولوسوپا» درست شده این دو برادر به دنبال این بودند تا یک عبادتگاه درست کنند. از آن جایی که آن ها جادوگر بودند توانستند با ورد و جادو سنگ های سنگین بازالت را به سمت اینجا هدایت کنند.
 
بعد از ساخته شدن شهر یکی از این دو برادر موسس سلسله Saudeleur شد، سلسله ای که تا سال 1628 در این شهر حکومت کرد. حکومت آن ها بعد از حمله افسانه ای شخصی به اسم Isokelekel به پایان رسید جالبه که خیلی از مردم پوناپی همچنان عقیده دارند که این شهر با سحر و جادو به وجود آمده است.
 
شهری در اکوادور
این که این شهر چجوی به وجود آمده و چه هدفی پشت ساخته شدنش وجود داشته باعث شده تا خیلی ها آن را به ارواح و موجودات ماورائی ربط بدهند. و حالا که پای روح و ارواح وسط آمده از طرفی شهر برای ماجراجویان هیجان انگیز شده و از طرفی هم برای گردشگران عادی به شدت جای ترسناکی شده است برای همین با اینکه این شهر در لیست میراث جهانی قرار دارد و در دنیا معروف شده اما خیلی ها از ترس جرات نمی کنند به بازدید از آن بروند.
 
در حالی که خیلی از مکان های مشابه ای که در دنیا وجود دارد در سال صدها هزار گردشگر دارند اما سالانه فقط حدود 1000 نفر از این شهر دیدن می کنند البته جالبه که خیلی از آن ها هم قصد دیدن ارواح جزیره را دارند! در سال 1985، این شهر به عنوان مرکز تاریخی و ملی معرفی شد و در سال 2016 در لیست میراث جهانی یونسکو قرار گرفت.
 
با اینکه این شهر از شهرهای مهم دنیا به حساب می آید اما دو عامل حیات آن را تهدید می کند یکی رشد بی رویه کرناها است که به حریم شهر وارد شده اند و دیگری آب و هوای متغیر اقیانوس آرام است که در این ناحیه هیچ ثباتی ندارد. این شهر به خاطر وجود این دو عامل پرخطر در لیست شهرهای در معرض تهدید قرار دارد و تمهیداتی برای کم کردن این عوامل در دست انجام است تا این شهر تاریخی همچنان به حیات خود ادامه دهد.
 
 
شهر اسرار آمیزی که با سحر و جادو به وجود آمده است+تصاویر
 
شهر اسرار آمیزی که با سحر و جادو به وجود آمده است+تصاویر
 
شهر اسرار آمیزی که با سحر و جادو به وجود آمده است+تصاویر
کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.