نوآوران آنلاین-پنه نوعی ماکارونی لولهای است که به صورت کج برش خورده است. پای هم که همیشه با آرد و تخممرغ تهیه میشود و چیزی شبیه کیک باریک هستند.درستور این غذای خوشمزه را به نقل از فوت و فن بخوانید.
تعداد: ۸ نفر
زمان تهیه: ۳۵ دقیقه
زمان پخت: ۴۰ دقیقه
طرز تهیه پنه پای سیب و پنیر
دو قاشق غذاخوری کره، آبشده
۲/۳ پیمانه خرده نان تست
۳ قاشق چایخوری آویشن تازه
۳۴۰ گرم پاستا پنه
دو پیمانه سیب قرمز پوستکنده
نصف پیمانه پیاز شیرین خردشده
۳ قاشق غذاخوری کره
۳ قاشق غذاخوری آرد کامل
نصف قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
دو پیمانه شیر کامل
نصف پیمانه آب سیب
۱۷۰ گرم پنیر خامهای، نرم شده
۱ ٫ ۵ پیمانه پنیر چدار رنده شده
برگ تازه آویشن
۱- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کف ظرف پیرکس مستطیلی را با یک قاشق غذاخوری چرب کنید. ۱/۳ پیمانه نان تست خرد شده را کف ظرف بریزید و کنار بگذارید. یک قاشق غذاخوری کره باقی مانده را نیز آب کنید. ۱/۳ پیمانه تست خرد شده باقی مانده و یک قاشق چایخوری آویشن را به کره آب شده اضافه کنید و کنار بگذارید.
۲- پاستا را با آب و نمک بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید.
۳- در یک قابلمه بزرگ، سیبها و پیاز را در سه قاشق غذاخوری کره روی حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. آرد، نمک و فلفل را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. شیر و آب سیب را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید مایه روی حرارت بماند تا غلیظ شود. حرارت را کم کنید، پنیر و دو قاشق چایخوری آویشن را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیرها آب شوند.
۴- سس تهیه شده را روی پاستا بریزید و هم بزنید. پاستا را داخل ظرف بریزید و باقی مانده خرده نانهای تست را اضافه کنید.
۵- غذا را به مدت ۴۰ دقیقه در فر بپزید تا سطح آن طلایی و برشته شوند. این غذا را با آویشن تازه تزئین و سرو کنید.
ارزش غذایی پنه پای سیب و پنیر
کالری: ۴۶۹
چربی: ۲۴ گرم
کلسترول: ۷۱ میلیگرم
کربوهیدرات: ۴۶ گرم
فیبر: ۲ گرم
قند: ۹ گرم
پروتئین: ۱۵ گرم
سدیم: ۴۳۸ میلیگرم
پتاسیم: ۲۹۷ میلیگرم
کلسیم: ۲۶۳ میلیگرم
آهن: ۲ میلیگرم